«Η γλυκιά μας #skatiana bottox ένα βήμα πριν την αυτοανάφλεξη….». Χτύπημα κάτω από την μέση για την Τατιάνα. Tην κατηγορούν για πλαστικές επεμβάσεις στο νέο trailer της εκπομπής της (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Capture-310x165

Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου για μία ακόμη φορά να αλλάζει τηλεοπτική στέγη, αλλά όπως φαίνεται οι τηλεθεατές χρήστες του twitter, έχουν ακόμη να πουν πολλά για την γνωστή παρουσιάστρια
Χρήστες του διάσημου social media, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα hashtag αφιερωμένο στην γνωστή παρουσιάστρια, με σκοπό να σχολιάζουν χρησιμοποιώντας το, όσα συμβαίνουν στην εκπομπή της, αλλά και στην ίδια.

ΤΑΤΙΑΝΑ

Αυτή τη φορά, οι χρήστες του twitter, σχολίασαν το αψεγάδιαστο πρόσωπό της, που φαίνεται στο trailer της εκπομπής της με τίτλο «Μαζί σου», που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στις 11:30 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το παρακάτω tweet, που παρουσιάζει την Τατιάνα Στεφανίδου σε ένα στιγμιότυπο του trailer, με τον χρήστη να σχολιάζει: «Η γλυκιά μας #sk…..na bottox ένα βήμα πριν την αυτοανάφλεξη. Ξερνάμε από τώρα», με έναν άλλο χρήστη, να σχολιάζει από κάτω: «Τις αρέσουν οι αλλαγές αφού».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: