Η βαλλιστική “μίλησε”! “Ο επιχειρηματίας εκτέλεσε τον κουμπάρο του και αυτοκτόνησε” – Δραματική εξέλιξη στο θρίλερ της Ξάνθης

Κοινοποίηση:
1

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του ασφαλιστή στην Ξάνθη και της μετέπειτα αυτοκτονίας ενός 55χρονου επιχειρηματία – Η βαλλιστική “έδειξε” πως το όπλο που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας για να αυτοκτονήσει, είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία του φίλου και συνεργάτη του – Τις προηγούμενες ημέρες, δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν πως οι δύο άνδρες είναι κουμπάροι – Ο ασφαλιστής πυροβολήθηκε το πρωί της Τρίτης στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά – Ο επιχειρηματίας βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος το ίδιο βράδυ με όπλο στο χέρι του ενώ από το μεσημέρι τον είχε αναζητήσει η οικογένειά του και φίλοι
Το θρίλερ που γράφτηκε στην Ξάνθη, φαίνεται πως ξεδιπλώνεται με βάση τις τελευταίες πληροφορίες…

Το χρονικό του δράματος στην Ξάνθη
Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη, 07.08.2018, όταν έγινε γνωστό πως το μεσημέρι, ένας γνωστός ασφαλιστής της πόλης δολοφονήθηκε μέσα στο γραφείο του.

Την ίδια ημέρα, ακόμη ένα τραγικό περιστατικό ήρθε να σοκάρει την Ξάνθη. Το βράδυ εντοπίστηκε νεκρός ακόμη ένας επιχειρηματίας με τις πρώτες ενδείξεις που υπήρχαν, να «δείχνουν» αυτοκτονία.

Οι Αρχές ερευνούσαν τα δύο περιστατικά και μόλις μια μέρα μετά, την Τετάρτη, 08.08.2018, υπήρξαν ενδείξεις πως οι δύο υποθέσεις συνδέονταν, αφού σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, ο δολοφονημένος ασφαλιστής και ο αυτόχειρας ήταν κουμπάροι.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν, η τοπική κοινωνία στην Ξάνθη βρίσκεται μπροστά σε ένα θρίλερ, αφού όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1, τα ευρήματα της βαλλιστικής έρχονται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Κι αυτό διότι -σύμφωνα πάντα με τον σταθμό- το 22άρι που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του ασφαλιστή, είναι το ίδιο με το οποίο αυτοκτόνησε ο κουμπάρος του λίγο αργότερα…

Η δολοφονία του ασφαλιστή στην Ξάνθη
Ο ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Τον τόπο του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης, ενώ λίγο πριν από τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Το χτύπημα χαρακτηρίζοντανι από τους ανθρώπους της Αστυνομίας «επαγγελματικό» και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχονταν από 22άρι όπλο.

Το ίδιο 22άρι όπλο, που με βάση τα ευρήματα της βαλλιστικής, ήταν αυτό με το οποίο ο κουμπάρος του στην συνέχεια αυτοκτόνησε…

Η αυτοκτονία λίγες ώρες μετά
Στις 22:30 της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του γνωστός και ένας Ξανθιώτης επιχειρηματίας. Αρχικά η Αστυνομία απέκλεισε την οδό Βενιζέλου, δίπλα στα δικαστήρια και στη συνέχεια εντόπισε νεκρό στο διαμέρισμά του σε οικοδομή της οδού, τον 54χρονο επιχειρηματία, που σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπήρχαν έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του ενώ από στις 2 μετά το μεσημέρι τον είχε αναζητήσει η οικογένειά του και φίλοι. Η ώρα θανάτου τοποθετείται το απόγευμα προς τη νύχτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Περισσότερα για τις συνθήκες θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο γνωστος επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, ήταν στην πόλη της Ξάνθης ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας, στην παραλία. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, προερχόταν από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια και δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα.

Με πληροφορίες από: Ant1 / ALPHA / xanthi2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: