19/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Η απόλυτη φρίκη: Μάνα ευνούχισε και αποκεφάλισε τον 9χρονο γιο της μαζί με την ερωμένη της!

Κοινοποίηση:
Brazil-Lesbian-couple-accused-of-castrating-and-murdering-own-child

Ένα απολύτως φρικιαστικό περιστατικό έγινε στη Βραζιλία. Μία μάνα, μαζί με την ερωμένη της σκότωσε με άγριο τρόπο τον 9χρονο γιο της επειδή… θύμιζε τον πατέρα του!

Δράστες του φρικτού εγκλήματος καθώς το αγόρι ευνουχίστηκε πριν αποκεφαλιστεί είναι η 27χρονη Ροσάνα Κανδίδο και η 28χρονη Κασίλα Πεσόα που έχουν ομολογήσει την άγρια δολοφονία.

Οι λεπτομέρειες προκαλούν σοκ καθώς όπως μεταδίδουν βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης οι δύο γυναίκες έγδαραν το πρόσωπο του 9χρονου ενώ προσπάθησαν και να του βγάλουν τα μάτια.

Το 9χρονο αγόρι ζούσε με την 27χρονη τα τελευταία πέντε χρόνια αφού ο πατέρας του έχασε την κηδεμονία.

Οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να κρύψουν τα ίχνη του εγκλήματός του τεμαχίζοντας τη σορό του 9χρονου και επιχειρώντας να πετάξουν στα σκουπίδια τις βαλίτσες που χρησιμοποίησαν

Οι αστυνομικοί βρήκαν, μάλιστα, δύο από τις βαλίτσες στο σπίτι που έμενε το μικρό αγόρι με τις δύο γυναίκες.

Ο επικεφαλής των ερευνών για την υπόθεση είπε ότι έχουν σοκαριστεί ακόμα και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί καθώς η 27χρονη τους είπε ότι το αγόρι αποτελούσε «βαρός και εμπόδιο» στη σχέση της με την 28χρονη, η οποία είναι μητέρα ενός 9χρονου κοριτσιού που έχει ήδη τεθεί υπό την προστασία κοινωνικών λειτουργών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η ομοφυλοφιλία είναι το λάθος κλείδωμα μιας ψυχής σε λάθος σώμα. Ο ομοφυλόφιλος άνδρας είναι μια γυναικεία ψυχή κλειδωμένη σ’ ένα ανδρικό σώμα και η ομοφυλόφιλη γυναίκα είναι μια ανδρική ψυχή κλειδωμένη σ’ ένα γυναικείο σώμα. Ο ομοφυλόφιλος άνδρας επειδή έχει γυναικεία ψυχή λαχταράει να συνευρεθεί με έναν άνδρα αλλά δεν έχει το σώμα να χαρεί αυτόν τον άνδρα ενώ μία ετεροφυλόφιλη γυναίκα θα συνευρεθεί με τον ίδιο άνδρα και θα τον χαρεί γιατί έχει το σώμα να γλεντήσει αυτόν τον άνδρα. Το ίδιο και η ομοφυλόφιλη γυναίκα έχει μια ανδρική ψυχή που λαχταράει να βρεθεί με μια γυναίκα αλλά δεν έχει το σώμα να γλεντήσει αυτήν την γυναίκα ενώ ο ετεροφυλόφιλος άνδρας λαχταράει την ίδια γυναίκα αλλά έχει το σώμα να την γλεντήσει. Γι’ αυτό και καταφεύγουν σε υποκατάστατα. Ο ομοφυλόφιλος άνδρας κάνει σεξ από τον πρωκτό γιατί δεν έχει αιδοίο και η ομοφυλόφιλη γυναίκα χρησιμοποιεί πλαστικό πέος γιατί δεν έχει αληθινό πέος. Στην ουσία κάθονται σ΄ένα τραπέζι που οι ετεροφυλόφιλοι τρώνε τα κοψίδια και οι ομοφυλόφιλοι τρώνε την μαρουλοσαλάτα. Οι ετεροφυλόφιλοι γλεντάνε αυτό που λαχταράει η ψυχή τους 100% και οι ομοφυλόφιλοι γλεντάνε 30%. Αυτή η δυσαρμονία σώματος-ψυχής αφήνει τα σημάδια στην ψυχή. Δεν είναι δυνατόν να είσαι ομοφυλόφιλος και να είσαι νορμάλ. Αυτή η απογοήτευση, η μιζέρια, η αίσθηση του ανικανοποίητου που βιώνει η ψυχή κάθε φορά που πηγαίνει στο κρεβάτι μ’ έναν άνθρωπο κάνει τον ομοφυλόφιλο νευρικό, μίζερο, γκρινιάρη, ζηλιάρη, κακό. Και φαίνεται σ’ αυτήν την περίπτωση. Δυό λεσβίες σκοτώνουν ένα παιδάκι 9 χρονών. Αφιερώνεται σ’ αυτούς που υποστηρίζουν την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.

  2. Καριόλες πλακομουνούδες καταραμένες ανώμαλες! Ετσι, να τις πετσοκοψουν ζωντανές μέσα στη φυλακή, αίμα να ξερασουν οι πλακομουνούδες του κερατά!!

Comments are closed.