Η απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του Kobe Bryant (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
200127132222_Kobe-Bryant-Maranello-b1000x600

Ο Kobe Bryant δεν είχε πάθος μόνο για το μπάσκετ, αγαπούσε πολύ και το αυτοκίνητο.

Και έχοντας κάνει σπουδαία καριέρα στα παρκέ, είχε τη δυνατότητα να γεμίσει το γκαράζ του με μερικά πραγματικά στολίδια της αυτοκίνησης. Ας δούμε μερικά από αυτά…

Ferrari F430
O Αμερικανός ήταν λάτρης της Ferrari, έχοντας μάλιστα μεγαλώσει στην Ιταλία (ο πατέρας του ήταν καλαθοσφαιριστής και είχε αγωνιστεί σε ιταλικές ομάδες) ήξερε καλά τη σημαίνει το εν λόγω brand. Όταν λοιπόν η καριέρα του απογειώθηκε, μία Ferrari F430 εντάχθηκε στο γκαράζ του. Μάλιστα παρά τα… χρόνια του, είχε ακόμα θέση στο γκαράζ του!

Ferrari 458 Italia
Όταν το χρήμα δεν αποτελεί εμπόδιο, μία Ferrari ίσον καμία Ferrari έτσι ο Kobe αγόρασε μία 458 Italia, έχοντας όμως προσθέσει κάποια εξατομικευμένα καλούδια – είχε άλλωστε γνωρίσει καλά τις δυνατότητες εξατομίκευσης των Made in Maranello μοντέλων όταν είχε επισκεφτεί την έδρα της ιταλικής εταιρείας το καλοκαίρι του 2016.

Lamborghini Murcielago
Στο ίδιο πλαίσιο με τα παραπάνω, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί να εντάξει στη συλλογή του και το αντίπαλο δέος. Η Lamborghini την οποία επέλεξε ήταν μία από τις 4.099 Murcielago που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής της Σαντ’ Άγκατα.

Lamborghini Aventador
Φυσική εξέλιξη καθώς εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, ήταν ο σταρ των Λέικερς να αποκτήσει την επιβλητική Aventador που παίρνει ώθηση από V12 κινητήρα 6.5 λίτρων αποδίδοντας 700 άλογα!

1963 Chevrolet Impala
Καλές οι επιδόσεις, όμως μία συλλογή χρειάζεται και κλασικά μοντέλα. Όπως η Chevrolet Impalla του 1963, πλήρως ανακατασκευασμένη, με V8 κινητήρα 5.4 λίτρων κάτω από το καπό.

Bentley Continental GT
Είπαμε για επιδόσεις, είπαμε για αναμνήσεις, περνάμε στην πολυτέλεια με το μοντέλο της εμβληματικής βρετανικής μάρκας να πουλάει σαν τρελό στην υψηλή κοινωνία του Λος Άντζελες.

Bentley Azure Mulliner
Ίδιο πνεύμα, ίδια πολυτέλεια αλλά χωρίς οροφή για να απολαμβάνει την καλοκαιρία στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Cadillac Escalade
Ένα από τα μεγαλύτερα σε μέγεθος SUV της αμερικανικής αγοράς, συνδυάζει χώρους, ποιότητα και δυνατότητες. Ικανό να μετακινήσει με άνεση τον πανύψηλο άσο και τη πολυμελή οικογένειά του.

Jeep Wrangler
Ένα από τα καλά του να ζεις στην Καλιφόρνια είναι πως μπορείς εύκολα και γρήγορα να αφήσεις το αστικό τοπίο και να ζήσεις εκτός δρόμου περιπέτειες. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο ο Bryant αγόρασε ένα «ταπεινό» Jeep Wrangler. Επέλεξε όμως μία ξεχωριστή έκδοση, τη Call of Duty Black Ops Special Edition.

Fisker Karma
O Bryant φέρεται να πήρε μία γεύση και από ηλεκτρική ισχύ επιλέγοντας το Karma που λάνσαρε η Fisker το 2011.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ ΕΙΧΕ ΑΡΜΕΝΗ ΠΙΛΟΤΟ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΙΟΝΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΗΤΑΝ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ. Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ. ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ.

    ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΠτΔ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑ ΟΥΜΕ

    1. νεoταξιτες ειστε εσεiς οι αποκρoυστικοι νεοναζι. Παντα στο περιθωριο κα στο φτυσιμο θα σας εχουμε

  2. ΠΟΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΜΠΩΛΙΣΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΩΝΟΒΙΟΣ? ΑΥΤΟΣ ΓΛΕΝΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΣΑΝ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? ΑΙΣΧΟΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ. ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ?

  3. Εγω ρε παιδια ειμσι οικοδομος ..χτιζω καρφωμο ξυλα περναω πλακακια κσι παιρνω ψιχουλα..και εγω υδρωνο οπως οι αθλητες ..ομως απο λεφτα τιποτα..και ερωτο .ποια προβατα δινουν τοσα λεφτα σε ενα ατομο και οι αλλοι πεθαινιυν τις πεινας…τι διαολο λογικη ειναι αυτη…μεση λυση δεν υπαρχει…λεω τωρα με το φτοψο μυαλο…

  4. Για τήν 19χρονη πού βιασε το 2003 Μόκο . Ταπεσε χονδρα γιά νά γλυτώσει τήν φυλακή .

  5. ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ?

    1. Έλα ντε. Εντωμεταξύ κινδυνεύεις να τα ακούσεις για το σχόλιό σου. Μιλάμε για πρόβατα με κουδουνες στο λαιμό.

    2. Αν μπορούσες ας το εκανες και συ ρε τσοπανη. Ο τυπος ειχε ταλεντο σε αυτο. Εσύ μπορει να έχεις ταλεντο στις πιπες.

Comments are closed.