Η απάντηση της Μαρέβας στον… Ντι Κάπριο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mareva_ntikaprio_

Σήμερα, ως γνωστόν, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο,  που κάνει διακοπές στη χώρα μας, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς φίλους του το γεγονός ότι και στην Ελλάδα μεγάλο κομμάτι του βυθού έχει μετατραπεί σε… χαβούζα.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις σε όλο το κόσμο…

Και του απάντησε μέσω instagram η Μαρέβα Μητσοτάκη!

Δείτε τι έγραψε:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Να πας πισω στην Αμερική βρωμιλε. Εχετε σακατεψει τον πλανήτη με πυρηνικές δοκιμές και πολέμους κσι σε πειραξανε τα σκουπίδια στην Άνδρο παλιομσλακα γύφτο.

  2. Ναι αλήθεια είναι την αλήθεια είπε αλλά για να μην λερώνεται περισσότερο το περιβάλλον ο κύριος να κουβαλάει μαζι του και τον προσωπικό του βόθρο αφού οι ακαθαρσίες του ποκυτελέστατου σκάφους του στη θάλασσα αδειαζονται !

  3. Καλα κανουμε ρε και τα πεταμε οπου θελουμε. Εσυ υποστηριξε τον Ντικαπριο που οι κυβερνησεις του εχουν ριξει χιλιαδες ατομικες πυρηνικες βομβες σε δοκιμες και πολεμους στον πλανητη. Αιντε νεοελληναρα φυλευσπλαχνε κατα το πως σε βολευει.

  4. Γιατι ψεμματα ειναι,ο Ελλειναρας ιδιως τα αβουλα χαβουζονιατα οπου σταθουν η οπου περνανε πετανε τα σκουπιδια οξω απταμαξι λες και ειναι διπλα σε καδο και τα ριχνουν μεσα,χειροτεροι απτους γυφτους θα καταντησουν σε λιγο.

Comments are closed.