«Η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από λοίμωξη του αναπνευστικού, κόλλησε μικρόβιο στο νοσοκομείο»

Κοινοποίηση:
tzesipapoutsi-682x384

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης μίλησε στο Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού για την προσωπική απώλεια που βιώνει με το θάνατο της κουμπάρας και νονάς της κόρης του, της αείμνηστης Τζέσυς Παπουτσή.

Πρόσφατα, είχαμε μια καλλιτεχνική απώλεια, αλλά για σένα ήταν και προσωπική, καθώς έφυγε από τη ζωή η κουμπάρα και νονά της κόρης σου, η Τζέσυ Παπουτσή.

Η Τζεσάρα μας έφερε στα… ίσα μας. Τα λέγαμε κατ’ ιδίαν με την Τζέσυ, σαν να έβγαινε ο λόγος του ενός μέσα από το λόγο και την ψυχή του άλλου. Όλα ψέματα, με το που κλείσεις τα μάτια σου έχει τελειώσει το σύμπαν, ειδικά στο ματαιόδοξο χώρο, τον καλλιτεχνικό. Είναι ένα τίποτα… κυριολεκτικά.

Η Τζέσυ ήταν ένα από τα ελάχιστα άτομα που είχα επικοινωνία, ειδικά από το χώρο μας… Έχει ανατρέψει όλες τις ισορροπίες για μένα η απώλεια αυτή. Δεν έχω διάθεση να δουλέψω, να κάνω τίποτα. Η Τζέσυ κανονικά έχει αναστηθεί για μένα, έχει ξεπεράσει το φόβο, τα αναθεώρησα όλα, γι’ αυτό δεν έχω πρόγραμμα.

Η Τζέσυ ήταν αδελφή ψυχή. Με πάντρεψε, κάναμε ένα γάμο εντελώς κινηματογραφικό. Φορούσαμε όλοι μαύρα γυαλιά, λες και γυρίζαμε ταινία στο Δημαρχείο Αθηνών, ήμασταν 6 άτομα όλοι κι όλοι.

Βάφτισε την κόρη μου, κάτι που θεωρώ σημαντικό, ως πνευματική μητέρα, ήταν μεγάλη ψυχή. Ήταν Δεκαπενταύγουστος στην Παναγία Σουμελά, και κάναμε κάτι γλέντια… εκεί έγινε η βάπτιση. Της το είχα πει πέρυσι…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: