«Η Ρένα Βλαχοπούλου έκανε ζημιά στην καριέρα μου! Μετά από χρόνια μου ζήτησε συγγνώμη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
vlaxopoulou-750x430

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Τάκης Σαγιώρ για τη Ρένα Βλαχοπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2night Show”. Ο γνωστός χορευτής είπε επίσης πως η Ρένα τον βοήθησε στην αρχή της καριέρας του, αλλά μετά του έκανε ζημιά και μάλιστα μετά από πολλά χρόνια του ζήτησε συγγνώμη.

«Είναι στο θέατρο Ακροπόλ η Ρένα Βλαχοπούλου βεντέτα, ο Γιάννης Φλερύ, η Σπεράντζα Βρανά… Στο καμαρίνι της Βλαχοπούλου έπαιζαν χαρτάκι στα ενδιάμεσα, η Ρένα, ο Φλερύ, η Ρένα Ντορ και η Σπεράντζα Βρανά. Τότε, μια μάνα εδώ στην Αθήνα έσφαξε τον γιο της γιατί ήταν αδερφή. Το συζητάγανε στο καμαρίνι και λέει η Σπεράντζα “τραγικό ρε παιδί μου” και απαντάει η Βλαχοπούλου “καλά του έκανε. Κι εγώ θα έκανα το ίδιο”.

Ήταν η μέρα που τσακωθήκανε με τον Φλερύ και της λέει “είσαι μια επαρχιώτισσα, απαράδεκτη” κι έτσι τσακώθηκαν με τον Φλερύ και δεν ξανασυνεργάστηκαν. Η Ρένα Βλαχοπούλου με βοήθησε στην αρχή της καριέρας μου, αλλά μετά μου έκανε ζημιά. Στα 77 της χρόνια, στην Κέρκυρα, μου ζήτησε συγγνώμη και μάρτυς μου ο Θεός», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Σαγιώρ.

Πηγή: zappit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: