Η ΞΕΦΤΙΛΑ! Έλληνες δεν… βρίσκουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xeftila

Μπορεί να… φαντάζει λίγο απίθανο, αλλά δυστυχώς, είναι πραγματικότητα, καθώς Έλληνες δε μπορούν να βρουν την Ελλάδα στον χάρτη.

Το να μπερδέψει κανείς την 28η Οκτωβρίου με την 25η Μαρτίου, άντε να το δεχτούμε… Άνθρωποι είμαστε και μπορεί να γίνει λάθος.

Σε αυτό λοιπόν, ο Youtuber βγήκε στον δρόμο, κρατώντας έναν χάρτη στα χέρια και ζητούσε από περαστικούς να του πουν που βρίσκεται η Ελλάδα.

Aκολούθησε το makeleio.gr στο facebook! Κάνε like (Moυ αρέσει) για να ενημερώνεσαι αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

Όπως μπορείτε να δείτε, αρκετοί δεν τα κατάφεραν, παρά την βοήθεια που είχαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Καλά μας κάνουν και μας χαλάνε!Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

  2. Πως να το ξερουν;;αφου τα σχολεια γενικα ειναι αποθηκες τουβλων που οι αποθηκαριοι μοιραζουν απλοχερα δεκαρια και εικοσαρια χωρις καμια σκεψη.Οποιος θελει να μαθει γραμματα πρεπει να πληρωνει αδρα.

  3. και ολοι αυτοι ψηφιζουν….και αν τους ρωτησεις τι? Συριζα θα σου πουν γιατι ειναι επαναστατες

  4. Ελα Ερντογαν τζαμπα πραμα και με τον τονο!!!!!

  5. ΦΕΡΤΕ ΚΙ’ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ… ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ HOT SPOT ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ…

  6. ….η κατάντια τού νεοελλαδιτη γραικουλιακα με αμερικανικά όνειρα και κινητό στο χέρι δεν έχει ξεπεσμό. Αυτοί λοιπόν η αυτές γιατί για γιαλαντζι πρόσμιξη τις κόβω θα πολεμήσουν για την πατρίδα.!!!!να χέσω.. εξαιτίας τούς η Ελλάδα έχει πέσει σε τέτοιο κοινωνικό καί μορφωτικό ξεπεσμό…..δοισμηρη ελλαδα τι γαϊδούρια βγάζεις τώρα.t

    1. Τά ἵδια γαϊδούρια πού ἔβγαζε τήν ἐποχή τοῦ Σουρῆ καί ἐνωρίτερα!Δέν ὑπάρχει ἐλπίδα…γραικούλιακες ἐγεννήθησαν καί γραικουλακιασένα ὄρνια ἀποθνήσκουν.

Comments are closed.