Η Ντόρα «ισοπέδωσε» τον Άδωνι στο Twitter – Τον «καθάρισε» με δύο αναρτήσεις

Κοινοποίηση:
ntora-adonis-630x362

Η  Ντόρα Μπακογιάννη έχει βιτριολικό «χιούμορ» και αυτή τη φορά το εξαπέλυσε -μέσω Twitter- πάνω στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Στην αρχική φωτογραφία που ανέβασε στο twitter, η ίδια παρατηρεί τον Άδωνι Γεωργιάδη να απευθύνεται στην Βουλή, την ώρα που δίνει μιλάει  κατά Αλέξη Τσίπρα και Παύλου Πολάκη περί Novartis, σαν να τον περιμένει στη γωνία με το σχόλιο «Ακριβώς όπως τον περίμενα».

Ωστόσο, το κατέβασε λίγο αργότερα και ανέβασε ξανά από την ίδια φωτογραφία μόνο με τον εαυτό της, ως κλασική Ελληνίδα μάνα που περιμένει το άτακτο-μεθυσμένο παιδί της να γυρίσει τα ξημερώματα από νυχτερινή έξοδο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εντάξη! απο το να σε περιμένει η Μπίλντερμπεργκ, είναι καλύτερο, και Ελληνικό!

  2. ΒΛΕΠΩ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ Κ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥΤΟΣ

  3. Παντος ….Νικολακη πολυ καλυτερος απο τον Κουλη τον ασχετο,και αχρηστο και γενικα ο Αδωνης παρα πολυ καλυτερος απο ολους τους…… Μητσοτακηδες και τους…. Μπακογιαννηδες ολοι αυτοι ανθελληνες και μισελληνες η λεξεις πατριδα Εθνος ειναι αγνωστες θεωρουντε για αυτους φασιστικες,ρατσιστικες,αυτοι ολοι τους η εννοια ειναι να γεμισουν την Πατριδα με hotspot και να γκρεμισουν οτιδηποτε Ελληνικο υπαρχει,Μουσουλμανικο κρατος γαρ !!!!! μεχρι και ο Μπουλης ο Δημαρχουλης μας (Μαυρη η ωρα και η στιγμη) σκεπτεται να βαλει και αυτος μερικα hotspot στην……”πρωτευουσα” το Αθηναϊσταν την πρωην Αθηνα μας,αμα γεμιζεις και σε κυβερνουν Κουληδες και Μπουληδες μη περιμενουμε και τιποτα καλυτερο !!!!!!

  4. Καμαρώστε έναν μπούφο που μου έγινε ξαφνικά σούπερ πολιτικό πρόσωπο με αρχηγικές τάσεις.Καμαρώστε εναν μπούφο που θέλει να γίνει πρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος για πρωθυπουργός.Να τον χαίρεστε οι της ΝΔουλας

Comments are closed.