Η Μπριζίτ αποθέωσε την Μαρέβα! “Είναι φίλη μου…”

Κοινοποίηση:
mprizit_mareva_

Με αποκλειστική δήλωση στο περιοδικό Gala η Μπριζίτ Μακρόν σχολίασε τη συνάντησή της με την Μαρέβα Μητσοτάκη την Πέμπτη 22.08.2019 στο μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι.

«Η Μαρέβα είναι μια καινούργια φίλη με την οποία έχουμε πάρα πολλά κοινά» λέει η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν.

Το Gala επισήμανε ότι οι δύο πρώτες Κυρίες Γαλλίας και Ελλάδας κατά τη διάρκεια της δίωρης συνάντησής τους στο μέγαρο των Ηλυσίων διαπίστωσαν ότι έχουν πάρα πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Είναι ενδεικτικό ότι ενώ το Πρωτόκολλο προέβλεπε να μείνουν μαζί για μισή ώρα, τελικά η Μαρέβα Γκραμπόφσκι και η Μπριζίτ Μακρόν έμειναν μαζί για δύο ολόκληρες ώρες!

Οπως γράφει το περιοδικό Gala, οι δύο κυρίες «μίλησαν για λογοτεχνία, για την αρχαία ελληνική γραμματεία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πολύ μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους η οποία αποτυπώθηκε και στις φωτογραφίες που έβγαλαν μετά το τέλος της συνάντησής τους».

Οι δύο κυρίες συνέκριναν τις εμπειρίες τους, πώς είναι να ζεις δίπλα σε πολύ ισχυρές πολιτικές προσωπικότητες, όπως οι Μακρόν και Μητσοτάκης, οι οποίοι έχουν αντίστοιχα την ευθύνη της διακυβέρνησης σε Γαλλία και Ελλάδα. Μίλησαν επίσης για την Παιδεία στην οποία, ως πρώην καθηγήτρια, η Μπριζίτ Μακρόν δίνει μεγάλη σημασία και το έχει θέσει ως προτεραιότητά της στις δραστηριότητές της δίπλα στον πρόεδρο της Γαλλίας.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως επισημαίνει το περιοδικό Gala, ότι η Μαρέβα Γκραμπόφκσι «αποχώρησε από το Ελιζέ μόνη της αφού η συνάντηση Μακρόν-Μητσοτάκη είχε τελειώσει νωρίτερα».

Ενθουσιασμένη όμως έμεινε και η Μαρέβα Μητσοτάκη από την συνάντησή της με την Μπριζίτ Μακρόν καθώς έκανε λόγο για «αξέχαστη εμπειρία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.