Η Μαύρη Προπαγάνδα της ΜΙΤ: «Η Ελλάδα έχει σχεδιάσει από το 2016 αιφνιδιαστική επίθεση στην Τουρκία»

Κοινοποίηση:
greece-vs-turkey-military-power-comparison-2016

Ένα τουρκικό δημοσίευμα του Τούρκου δημοσιογράφου Mehmet Acet της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας, Yeni Şafak, ρίχνει κυριολεκτικά λάδι στην φωτιά γιατί σύμφωνα με το οποίο η τουρκική ΜΙΤ έχει αποσπάσει πληροφορίες ότι από τον Δεκέμβριο του 2016 σε μυστική σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα καταστρώθηκε σχέδιο αιφνιδιαστικής επίθεσης στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το πρωτοφανές αυτό «αποκαλυπτικό» τουρκικό δημοσίευμα, τότε έγινε μια μυστική σύσκεψη στην ελληνική πρωτεύουσα με τον υπουργό Άμυνας κ Πάνο Καμένο, τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας, Ευάγγελο Αποστολάκη και άλλων επιτελών όπου εξετάστηκε η παρούσα κατάσταση με την Τουρκία.

Στην σύσκεψη αυτή διαπιστώθηκε πως με τις συνεχιζόμενες εκκαθαρίσεις στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ο τουρκικός στρατός βρίσκεται στην χειρότερη του κατάσταση εδώ και δεκαετίες και έτσι προσφέρεται να πάρει ένα καλό μάθημα από την Ελλάδα

Καταστρώθηκε ένα σχέδιο αιφνιδιαστικού χτυπήματος στην τουρκική πλευρά το οποίο θα έφερε την Ελλάδα σε πλεονεκτική θέση και κυρίως όπως αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα θα έλυνε το μεγάλο πρόβλημα που έχουν σήμερα οι Έλληνες με την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα εδώ και χρόνια. Έτσι με την μεγάλη νίκη προς την Τουρκία θα αναπτερώνονταν το ελληνικό ηθικό.

Με λίγα λόγια η οικονομική κρίση θα… λύνονταν με ένα πόλεμο αστραπή με τους Τούρκους.

Δεν ξέρουμε ακόμα τι…φάρμακα παίρνει ο Τούρκος δημοσιογράφος, αλλά το πράγμα δεν είναι καθόλου αστείο καθώς αυτή η τουρκική εφημερίδα εκφράζει τον ίδιο τον Ερντογάν και με το φιλοπόλεμο κλίμα που καλλιεργεί σίγουρα θα έχει σοβαρές συνέπειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: