Η Μαρία το Γιουσουφάκι… Υποψήφια του Γερουλάνου ανυπόμονη να αφομοιωθεί στο ισλάμ φόρεσε μαντίλα μέσα στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Και αφού έκανε μια βόλτα γεμάτη περηφάνια για την μαντίλα που είχε στην κεφάλα της, στην συνέχεια παρέδωσε μαθήματα για τις γυναίκες που θέλουν να την μιμηθούν!

Δείτε το βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΑΝΤΙΛΑ ΑΜΑ ΗΣΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ θα σου απαγορευαν να την βγαλης και αμα την εβγαζες με το ετσι θελω απο το ξυλο που θα ετρωγες θα φοραγες ΜΠΟΥΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΝΑΙΤΕ Η ΜΟΥΡΗΣΟΥ που θα ηταν μαυρη απο τα σουτια …

  2. Ας της πει κάποιος, ότι η μαντίλα είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο ένας άνδρας (κανονικός) θα μπορούσε να την κοιτάξει!
    Υ.Γ. Δεν έμπαινα..

  3. ΑΦΟΥ ΡΕ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΛΑ?
    ΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ !!! ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ?
    ΑΛΛΑ ΝΑ !! ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΔΑΝΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΞΟΥΜΕ ΤΑΧΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ .

    ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΗΟΤΟ ΒΕΒΑΙΑ !!!! Ο ΜΠΑΡΜΠΑ SOROS ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑΦΕΝΤΙΚΟ !!!

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΙΝΙΚΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ Η ΟΧΙ !!!

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!! ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΦΤΗΝΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΤΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΞΥΠΝΙΑ !!!

  4. Καλά μιλάμε έχουμε σαλέψει εντελώς….τι άλλο θα δούμε σε αυτό τον έρμο τόπο; Έλληνες στις εκλογές μαυρίστε κάθε προδότη και πολιτικό απατεώνα….

  5. Γιουσουφάκι είναι για τ’ αγοράκια, χανουμάκι καλύτερα.

  6. AΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΑΝΤΗΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΝ ΣΟΥΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΣΠΗ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΠΑΡΟΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!!!!!!!!!

  7. ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΑΝΤΗΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
    ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ?

  8. Οποιος εχει blog η’ καναλι στο you tube , ας βαλει το αρθρο με τον τιτλο
    ΠΡΟΣΒΟΛΛΗ ΣΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ .
    θα την σφαξουν σαν αρνι , αλα’ χαλαλ .
    Οι βρισιες δεν αγγιζουν τετοιες βρωμιαρες.
    Θα γινει του Τσαρλυ’ Χεμπτο’ ….. και εμεις γελαμε…!

  9. Αν σφυριξει καποιος στις μουσουλμανικες αγελες οτι δειχνεις ασεβεια στο θρησκευτικο τους συμβολο και το χρησιμοποιεις για πολιτικη διαφημιση , θα σε αποκεφαλισουν και ας εισαι στην Ελλαδα, βουρλο ….. ευχομαι με ολη την δυναμη της ψυχης μου αυτο να γινει ….
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ , ΣΦΑΞΤΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ !!!!!!
    Βαλτε τιτλο στο αρθρο . ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΑΧ .
    θα τρεχει και δεν θα φτανει η βρωμοπουτανα….

  10. ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟ ΣΟΥ

  11. Να πας στο Αφγανιστάν η στο Πακιστάν άμα θες καντήλες εδώ είναι Ελλάδα με τον τίμιο Σταυρό ξεφτιλισμενα υποκείμενα γαμω τα σπίτια σας αλήτες πάτε να κάνετε μουσουλμανική τη χώρα αλητες

  12. ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

  13. Γιατί μωρή είπαμε εμείς να μην φοράνε μαντίλα; Ας πάνε από κει που ήρθαν και ας φορέσουν και κατσαρόλα στο ξερό τους. Και μην ξεχάσεις να πας και εσύ μαζί τους.

  14. Αν δεν της αρέσει της άπαρτης και θέλει να νιώσει λαθροπίθηκων θαλπωρή, να πάει κατά αφγανιστοπακιστάν μεριά να νιώσει την αγάπη τους …….

  15. Υπάρχουν γυναίκες (λίγες σχετικά αλλά υπάρχουν) που τους αρέσει ο πρωκτικός έρωτας. Ικανοποιούνται περισσότερο, γούστα είναι αυτά. Οπότε βάζουν την μαντίλα και όσοι πιστοί προσέλθετε. Ο Αλλάχ είναι μεγάλος και την έχει -πιστεύουν- μεγάλη.

  16. Αν σ αρέσει η μουσουλμανική κουλτούρα να κάτσεις να υπομείνεις και τη Σαρία. Όχι βάλαμε μια μαντήλα γι δήθεν επανάσταση ενάντια στο Ελληνικό κατεστημένο. Να κάθεσαι να τρώς το ξύλο από τον άντρα σου όπως προστάζειτο μουσουλμανικό δίκαιο, να τον μοιράζεσαι με όσες γυναίκες θέλει, να μην έχεις δικαίωμα λόγου και φυσικά απαγορεύεται η δημόσια εμφάνιση και η υποψηφιότητά σου.
    Για ξανασκέψου λοιπόν, είσαι έτοιμη για την μαντήλα?

  17. Η φυσικη σου θεση ειναι στους ταλιμπαν , να σε περνανε κοντρα κοκορετσι και βουρδουλα μωρη ξεκωλιαρα…..

  18. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΑΝΟΦΩΝΙ ΤΟ ΤΕΡΟΥΛΑΝΟ ΤΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΑ ΜΑΤΙΑ
    ΠΩΣ ΤΟ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ

    ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΦΩΝΗ
    ΕΙΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΤΕ ΚΛΑΝΕΙ
    ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ

  19. βρε εθνομηδενιστικο βλημα που κατεβαινεις με την λουγκρα τον γερουλανο η μαντηλα δεν εινα fashion icon ειναι συμβολο για τους πιστους του αλλαχ και την φορανε για να δειξουν την πιστη τους και κανεις δεν τους την επιβαλει…υπαρχουν και μουσουλμανες που δεν φορανε μαντηλα…και ερχονται και τις φορανε και προκαλουν μεσα στην Ορθοδοξη Ελλαδα και αντι να τους στειλουμε απο εκει που ηρθαν ζητανε και ισα δικαιωματα με την πλειοψηφια των ορθοδοξων χριστιανων Ελληνων…ψηφιζουμε δαγκωτο πατριωτικα για να ξεβρωμισει ο τοπος απο σενα και τις μαντηλες….

  20. ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΤΟΣ 2019…ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΜΕΝΑ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΤΙΝΑ!Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ…

Comments are closed.