Η Μαρία Σάκκαρη βάζει τέλος στις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Τσιτσιπά

Κοινοποίηση:
20502115

Δυο σπουδαίοι του Ελληνικού τένις. Η Mαρία Σάκκαρη διαγράφει παράλληλα με το Στέφανο Τσιτσιπά μία σημαντική πορεία στα κορτ του εξωτερικού.

Πολλές φορές έχουν γραφτεί σχόλια και φωτογραφίες έχουν ανάψει φωτιές για την προσωπική ζωή των δύο αθλητών και το εάν είναι ζευγάρι, μιας και τα δυο παιδιά συχνά αγωνίζονται στα ίδια πρωταθλήματα και περνούν χρόνο μαζί.

Η Μαρία Σάκκαρη βάζει τέλος στις φήμες

Εδώ και αρκετό καιρό, κυκλοφορεί η φήμη ότι μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο και αυτή τη φορά η Μαρία Σακκαρη απαντά ανοιχτά για το εάν είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Τσιτσιπά σε συνέντευξη της που έδωσε στο Λονδίνο. «Όχι, δεν είμαστε μαζί με τον Στέφανο. Είμαστε καλοί φίλοι και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Ξέρω τον Στέφανο από πολύ παλιά. Μπορούσες να διακρίνεις πως θα γίνει πολύ καλός από την ηλικία των 15-16» δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη βάζοντας τέλος στα σχόλια και τις φήμες για την προσωπική της ζωή.

Τα δύο παιδιά δουλεύουν σκληρά στα κορτ από πολύ μικρά, ενώ είναι και οικογενειακοί φίλοι μιας και των δυο οι μητέρες υπήρξαν μεγάλες τενίστριες. Η Αγγελική Κανελλοπούλου έφτασε στο Νο. 43 της WTA, ενώ η Julia Apostoli υπήρξε Νο. 1 στα junior.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: