Η Μέρκελ προσφέρεται τώρα να πληρώσει τα έξοδα ενός έτους διαβίωσης στους πρόσφυγες που θα φύγουν απ’ την Γερμανία

Κοινοποίηση:
untitled1

Tα πιο πρόσφατα νέα στη Γερμανία είναι ότι τώρα η Μέρκελ, η οποία προσέφερε μετρητά στους πρόσφυγες για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους τον περασμένο Νοέμβριο, ανέβασε το παιχνίδι και προσφέρθηκε να πληρώσει τα έξοδα διαβίωσης για ένα χρόνο αν επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Οι διαφημιστικές πινακίδες εμφανίζονται σε όλη τη Γερμανία κάνοντας αυτήν την τελευταία προσφορά (σημείωση OTR: η διαφημιστική καμπάνια ονομάζεται ReturningfromGermany). Πιστέψτε το ή όχι, περισσότεροι από 20.000 πρόσφυγες εξαφανίστηκαν όταν επρόκειτο να απελαθούν. Αυτό δείχνει ότι οι πολιτικοί δεν πρέπει απλώς να επιτρέπεται να παίρνουν μονομερείς αποφάσεις. Στην περίπτωση αυτή, η απόφαση της Μέρκελ έχει επηρεάσει όλη την Ευρώπη, όταν η υπόλοιπη Ευρώπη δεν είχε καν την ευκαιρία να συμφωνήσει ή να ψηφίσει για το θέμα.

Η δημοτικότητα της καγκελαρίου Μέρκελ κατάφερε να καταρρεύσει διεθνώς μετά την άρνησή της να υποχωρήσει στην Ελλάδα όσον αφορά το χρέος. Άφησε τον ελληνικό λαό να εξαντλήσει τα περιουσιακά του στοιχεία για να πληρώσει για τους διεφθαρμένους πολιτικούς του. Όταν επικρίθηκε από τον παγκόσμιο Τύπο για την επιμονή της στην Ελλάδα, έκανε μια στροφή 180 μοιρών και άλλαξε το θέμα από την Ελλάδα στη Συρία.

untitled-5-768x576

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 15 Ιουλίου 2015, το Time Magazine έγραψε:

“Ο ρόλος του Βερολίνου ως επιτηρητής στις διαπραγματεύσεις για το χρέος της Ελλάδας θα μπορούσε να προκαλέσει διαρκή ζημιά στην παγκόσμια εικόνα της Γερμανίας”.

Όταν η εικόνα της Μέρκελ άρχισε να πέφτει λόγω των πολιτικών της στην Ελλάδα, τότε, χωρίς ευρωπαϊκή ψηφοφορία, έκανε στροφή αποκλειστικά για την προσωπική πολιτική της καριέρα. Οι Washington Times έγραψαν στις 10 Σεπτεμβρίου 2015:

“Η Άνγκελα Μέρκελ καλωσορίζει πρόσφυγες στη Γερμανία παρά το ανερχόμενο κίνημα κατά των μεταναστών”.

Σύμφωνα με τον Martin Armstrong του ArmstrongEconomics.com, η όλη κρίση των προσφύγων δημιουργήθηκε από τη Μέρκελ ως αντιπερισπασμός επειδή η Γερμανία θεωρήθηκε ως ο σκληρός εξαναγκαστής δανείων, τα οποία είχαν δομηθεί για να κρύψουν όσα είχε θεσπίσει η Goldman Sachs για να βάλει την Ελλάδα από την αρχή στο ευρώ. Όλη η αιτία για την προσφυγική κρίση ήταν απλά η άποψη της Μέρκελ σε παγκόσμιο επίπεδο. Χρειάστηκε να αλλάξει την εικόνα της από καρχαρίας δανείων σε Μητέρα Μέρκελ.

Η Ευρώπη πληρώνει τώρα το τίμημα, επειδή η Μέρκελ απλώς ανησυχούσε για τις δημοσκοπήσεις της.

Έτσι η προσφυγική κρίση ξεκίνησε με την αιχμή του οικονομικού μοντέλου μας για την 1η Οκτωβρίου 2015 (2015,75). Όταν η Ρωσία εισέβαλε στη Συρία την ίδια μέρα με το Μοντέλο Οικονομικής Εμπιστοσύνης, σηματοδότησε ότι η Συρία θα ήταν ένα σημείο εστίασης αυτού του κύματος. Η προσφυγική κρίση είναι μνημειώδης από τότε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: