«Η Λυμπεράκη δεν είναι Χατζηνικολάου για να…» ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! To Τwitter σχολιάζει τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Open: «Α, ρε Αλέξαρε…»

Κοινοποίηση:
75593830_430783391152025_6517831425385824256_n

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν έμειναν ασυγκίνητοι
Για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV και τη Νίκη Λυμπεράκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άνοίξει τα χαρτιά του για όλα τα θέματα που απασχολούν την κεντρική πολιτική σκηνή.

Φυσικά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν έμειναν ασυγκίνητοι. Άλλοτε με καυστικό τρόπο και άλλοτε με χιούμορ η κοινότητα του Twitter σχολιάζει τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Σταχυολογήσαμε τα καλύτερα tweet και σας τα παρουσιάζουμε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ολες ΜΑΖΙ … ελλη στάη – ολγα τρέμη – κοσιώνη – ο χατζηνικολάου (αλλο κουραστικό αγγούρι αυτός ) ΔΕΝ φθανουν την Κυρία Λυμπεράκη ,ουτε σε μιά τρίχα απο το κεφάλι της ,εκεί στον σκάι καθημερινά κάνουν πλύση εγκεφάλου κ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ τον ερντογάν ,ΠΑΝΤΑ ειδικά η κοσιώνη κ ο καραφλός τουρκοδημοσιογράφος , ρετζέπ ταγίπ ερντογάν ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ,κ ας το ειπαν πρίν 1 δευτερόλεπτο …ρε κοσιώνη ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ κάθε μέρα αυτη την ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ??? φθάνει να λές ο κύριος εντογάν η εστω ρετζέπ ερντογάν ????? αντε ΒΟΥΡΛΟ

  2. Πολλά από τα σχόλια στο Twitter είναι φανατικά υπέρ του Τσίπρα. Δεν υπάρχει ελπίδα για αυτή την χώρα.

  3. Η μεγαλύτερη ίσως μακακία του Αλαφούζου, ήταν που έχασε από το δυναμικό του την Κα Λυμπεράκη. Νέα, ομορφη, συμπαθέστατη, με γνώσεις και μέχρι στιγμής, με εξαιρετική τηλεοπτική παρουσία! Αντικειμενική, αποφεύγει άθλιους σχολιασμούς και παραθέτει πραγματικά την είδηση, χωρίς γλοιώδεις λοβιτούρες, ακόμη και αν κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι του καναλιού προκαλούν με κάποιο σχόλιο τους! Εύγε, για την πραγματικά εξαιρετική της παρουσία, τόσο στο ΣΚΑΪ, όσο και τώρα στο OPEN. Σπάνιο φαινόμενο!

    1. Συμφωνώ Απολύτως Αγαπητέ Φίλε και Προσυπογράφω !!!

      Καμία Σύγκριση ΔΕΝ Μπορεί να Γίνει με την Κοσιώνη στο ΣΚΑΙ, αλλά ούτε και με την Τρέμη και την Στάη.

      Πολλά Συγχαρητήρια στη Νίκη Λυμπεράκη !!! Μακάρι να Συνεχίσει Έτσι, με Αξιοπρεπή και Αντικειμενική Παρουσία στο Δελτίο Ειδήσεων και να ΜΗΝ Παρασυρθεί Χαλώντας την Ωραία Εικόνα που Δημιουργεί !!!

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Δυστυχώς, για την Κοσιώνη, η οποία ξεκίνησε μια επισης πολύ καλή πορεία πριν κάμποσα χρόνια και επίσης διέθετε καλό υπόβαθρο, έμπλεξε συγγενικά με ισχυρότατο πολιτικό τζάκι της χώρας… αυτό και μόνο, καθώς και ότι εξακολουθεί να ασκεί δημοσιογραφία με σύζηγο πλεον Δήμαρχο του κυβερνόντως κόμματος και Θείο του τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο του κυβερνοντως κόμματος, την έριξε πάρα πολύ χαμηλά στα μάτια μου! Τουλάχιστον, η Κα Μάρα Ζαχαρέα, επί Υπουργείας του συζήγου της, είχε την ευαισθησία να μην ασκεί το επάγγελμα της δημοσιογράφου-παρουσιάστριας δελτίων ειδήσεων, μεγάλου ιδιωτικού καναλιού. Εκεί στον ΣΚΑΪ, κάτι δεν πάει καλά, μα καθόλου καλά… Τώρα, για τις Κυριες Τρέμη και Στάη, νομίζω τα πάντα είναι γνωστά, πολλά χρόνια τώρα… έτσι, όντως ελπίζουμε η αγαπητή Κα Λυμπεράκη, να μπορέσει να συνεχίσει την έντιμη τηλεοπτική-δημοσιογραφική της παρουσία. Της ευχόμαστε τα καλύτερα. Μπράβο Νίκη!

  4. Η Λυμπερακη μάγκες σκίζει . Καμιά σχέση μέ τήν Barbie του skai !

  5. Καλησπέρα Στέφανε,

    Παρακολούθησα το Πρώτο Τέταρτο της Συνέντευξης, Διότι Μετά Είχα Σύσκεψη. Μπορώ Όμως να Φανταστώ τι θα Ακολούθησε στη Συνέχεια, αν και θα Προσπαθήσω να Δω Ολόκληρη τη Συνέντευξη, Αργότερα στο Σπίτι.

    Ασφαλώς και η Λυμπεράκη ΔΕΝ Είναι Χατζηνικολάου. Και Ποιος Είπε Ότι ο Χατζηνικολάου Είναι Αντικειμενικός Δημοσιογράφος;

    Αν Κάνουμε Ένα Γκάλοπ στην ΕΚΑΛΗ και τα Περίχωρα, Εκεί Υπάρχουν Πολλές Πιθανότητες να Αναδειχθεί το ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ και Προπάντων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Δημοσιογράφος Είναι ο Χατζηνικολάου.

    Ας Κάνουμε Όμως Ένα Γκάλοπ σε ΌΛΗ την Ελλάδα, να Εκφράσει ο Κόσμος την Άποψή του και το τι Πιστεύει για τον Χατζηνικολάου και Μετά τα Ξαναλέμε. Ποια Ήταν η Στάση που Κράτησε Γενικά σε Όλη τη Μνημονιακή Περίοδο για τη Χώρα ως Δημοσιογράφος, την Ώρα που Διαλυόταν ο Κοινωνικός Ιστός της Χώρας, Μειώνονταν τα Εισοδήματα των Ελλήνων από τις Αλλεπάλληλες Μειώσεις Μισθών, Συντάξεων και την Υπερ-Φορολόγηση, το Κλείσιμο Χιλιάδων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα με την Τρομακτική Αύξηση της Ανεργίας, τις Αυτοκτονίες των Ελλήνων, ο Όμιλός του Δημιουργούσε Χρεή Εκατομμυρίων στην Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, που Συνέχιζε να Λαμβάνει Δάνεια για Δήθεν Επιχειρηματικά Βήματα, και Συνέχιζε τη Χλιδάτη Ζωή του σαν να ΜΗΝ Συνέβαινε Απολύτως Τίποτα στη Χώρα.

    Όπως για παράδειγμα, Όταν Πήρε Ένα Δάνειο για Ένα Project που Αφορούσε την Υποστήριξη της Αγγλικής Γλώσσας στο enikos.gr. Και το Αποτέλεσμα ποιο Ήταν; Να Λειτουργήσει η Ιστοσελίδα και στην ΑΓΓΛΙΚΗ Έκδοση, Παράλληλα με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ, για Ένα Πεντάμηνο, αν ΔΕΝ Κάνω Λάθος και Μετά Εξαφανίστηκε η Αγγλική η Υποστήριξη του enikos.gr. Μην μου Πείτε, Ότι Ολόκληρος Όμιλος Όπως ο Real Group, ΔΕΝ Διαθέτει Ένα Κατάλληλα Επανδρωμένο Τμήμα Πληροφορικής για την Υποστήριξη των ΜΜΕ του Ομίλου;

    Θα μου Πείτε, μα Είναι Μόνο ο Χατζηνικολάου; Ασφαλώς και Όχι, Είναι Καμιά Τριανταριά Δημοσιογράφοι που Αναδείχθηκαν από το Πολιτικό Σύστημα, Συνολικά σε Όλη τη Διάρκεια της Μεταπολίτευσης.

    Ο Χατζηνικολάου, από τη Μία Πλασαριζόταν με το Μανδύα του Αντικειμενικού και Ανεξάρτητου Δημοσιογράφου, ως ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ των ΦΤΩΧΩΝ και των ΑΔΥΝΑΤΩΝ, και από την Άλλη Ζούσε Μέσα στην Απόλυτη Χλιδή που του Έπετρεψε να Ζει Ένα Ολόκληρο Σύστημα.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.