Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Στρατιώτες… έφαγαν πόρτα σε καφετέρια του Βόλου – H απίστευτη εξήγηση που τους έδωσε ο υπεύθυνος

Κοινοποίηση:
1

Οι στρατιώτες αποφάσισαν να ανεβάσουν στο facebook βίντεο με την περιπέτειά τους, σε καφετέρια. Οι ίδιοι λίγο νωρίτερα, προσπαθούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους…

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι (18-11-2018) σε κεντρική καφετέρια του Βόλου και πρόκειται να απασχολήσει την επικαιρότητα για τις επόμενες ημέρες. Μία παρέα δύο νεαρών ανδρών επισκέφθηκε την περιοχή του Αγίου Νικολάου στον Βόλο, προκειμένου να απολαύσουν τον καφέ τους και να κουβεντιάσουν.

Όμως, δεν περίμεναν, αυτό που θα συνέβαινε λίγα λεπτά αργότερα. Μπήκαν σε μία από τις πλέον κεντρικές καφετέριες της Κουμουνδούρου, αλλά έφυγαν… όχι επειδή δεν έβρισκαν τραπέζι, αλλά επειδή έφαγαν πόρτα!

Η αιτιολογία των υπευθύνων της καφετέριας ήταν αστεία. «Είστε κακής ποιότητας πελάτες, επειδή είστε φαντάροι» τους είπε ο υπεύθυνος, ο οποίος και αρνήθηκε να τους εξυπηρετήσει! Οι δύο νεαροί από την Αθήνα υπηρετούν στο στρατόπεδο Γεωργούλα, η μετακίνηση του οποίου είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία προσφάτως.

Μάλιστα, οι δύο νεαροί, ανήρτησαν βίντεο στον προσωπικό τους λογαριασμό στα social media με την περιπέτεια που έζησαν προσπαθώντας να πιούνε ένα καφέ στον Βόλο, το οποίο έχει προσελκύσει χιλιάδες θεατές και πολλά δυσφημιστικά σχόλια για τη συμπεριφορά του επαγγελματία, αλλά και για την πόλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Θ Σιώζος στη φωτογραφία ο αξιωματικός, Ανθυπολοχαγός τότε…

  2. Στο Βολο εχει ξανασυμβη τοχουν γραψει εφημερηδες πατριωτικες δεν ξερω αμα στιν ειδια καφετερια ξαναεγινε αλλα στο Βολο φαινεται εχει πολλα κουμμουνια στα καφε και συμβαινη συχνα….

  3. Το ειχα ζησει και εγω αυτο το 2006 που ημουν φανταρος, οχι το να φαω πορτα αλλα το να δειχνει ο μαγαζατορας τεραστια δυσανασχετηση με την παρουσια φανταρων στο μαγαζι του!
    Λιγα χρονια αργοτερα που ειχα απολυθει και ειχα μαγαζι στα Γιαννενα καθε φορα που ερχοταν φανταρακια θυμομουν αυτον τον μ@λακα και τα υποδεχομουν με χαμογελα (δεκα φορες περισσοτερο απ οτι στους αλλου πελατες) και φυσικα κερασμα…

  4. Το μαγαζάκι δεν έχει όνομα ;;;;
    Έτσι …. για να το γνωρίζουμε …..

  5. έχει συμβεί παλιότερα και στην Πάτρα. τώρα με την κρίση σε παρακαλούν να πας. υποκλίσεις σου κάνουν

  6. Τα καλύτερα παιδιά που συνάντησα στο Στρατό ήταν από Αθήνα.Πόσο ριγμένοι είναι οι κάτοικοι της Αθήνας χωρίς λόγο,τη στιγμή που οι πιο πολλοί χωριάτες είναι πονηροί,ρουφιάνοι και βύσματα.Οι μοναδικοί που τους στέλνουν παντού,σε σύνορα.νησιά κλπ είναι οι Αθηναίοι.Όσον αφορά το βόλο,υπηρετούσα στις δήθεν ειδικές δυνάμεις πεζοναυτών τέλη του 90 και 8 στους 10 ήταν από βόλο,λάρισα και βλαχοκαρδιτσιώτες.Τι έγινε ρε όλα τα κομάντα εκεί μαζευτήκατε δίπλα στο σπιτάκι σας?

  7. το εχω δει το εργο προσωπικα οκαι πολυ παλια οταν υπηρετουσα με εστειλαν κομωτηνη σε ταγμα δβ βγαιναμε τα βραδυα στην πολη και μας κοιταγαν με καχυποψια οι μαγαζατορες(ελληνες) και μας ανεβοκατεβαζαν κολοφανταρα τοτε ο διοικητης που το ειδε και αυτος με τα ματια του απαγορευσε να πηγαινουμε στην κομοτηνη και εβαζε ρεο και μας πηγαινε αλεξανδρουπολη για να μην δυσανασχετουν οι κατοικοι και μαγαζατορες της κομοτηνης οταν ειδαν οτι δεν εκαναν εισπραξη το γυρισαν το τροπαριο αλλα ηταν αργα πια

  8. Με Χρυση Αυγη κυβερνηση θα ειχε επεμβει η στρατονομια και ο ιδιοκτητης θα ηταν στη Μακρονησσο διακοπες τωρα. Ετσι του χρειαζεται. Δωστε το ονομα της καφετεριας

  9. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ!

  10. Αίσχος και ντροπή! Αυτό που έκανε αυτό μαγαζί είναι παράνομο και λέγεται άρνηση παροχής υπηρεσιών και επιλογή πελατών αν οι συνάδελφοι λόγο ότι ήταν φαντάροι αν το κατάγγελλαν στο Αστυνομικό τμήμα θα έτρωγε πρόστιμο ο ιδιοκτήτης ακούς τα χαμόγια,Αντί να τους πουν καλώ στα τα φαναράκια μας αυτοί αν αυτού τα διώξαμε έπρεπε να τύχαινε αυτό σε έμενα και λέγαμε…

  11. τις καλες εποχές αυτά δεν εμεναν χωρις αντιδραση, ως γνωστον η δραση φερνει αντιδραση.
    και επαιρναν και τιμητικη 4μερη από ψηλα. τωρα φεισμακακια και κλαψουριζουν σαν τα λιγουρια.

  12. Tα ίδια έχουνε συμβεί σε Έβρο, Κομοτηνή ουκ ολίγες φορές. Ακόμα και στην κυριλέ Λαμία πλησίον του Κολλεγίου ΚΕΥΠ.

  13. Τότε να έχει πελάτες “καλού επιπέδου” σαν τα μούτρα του ο φασιστερός ιδιοκτήτης. Η βλακεία σκοτώνει μεταφορικά και κυριολεκτικά, την πάτησε όμως γιατί είναι μαλάκας και απορώ πως κρατάει μαγαζί με τέτοιο iq ή μάλλον με τέτοια έπαρση που δεν τον άφησε να δεί μπροστά, δεν περίμενε ο αλαζόνας ηλίθιος πως θα γνωστοποιηθεί. Η προσγείωση εύχομαι να είναι ανώμαλη και να το κλείσει το κωλοχανείο του γιατί πραγματικά σε αυτόν τον τύπο δεν πρέπει να δίνεις ψωμί, μόνο ροχάλες του αξίζουν του ρατσιστή.

  14. 2004 στη Λαμια ακριβως το ιδιο πραγμα ειχα βιωσει εγω μαζι με εναν φιλο μου που ειχε ερθει να με δει σαν νεοσυλλεκτος στο ΚΕΥΠ.Τοτε η ”σερβιτορα” κλασσικο φροκαλο του τεχνικου λυκειου με κατευθυνση την κομμωτικη, μας ειχε ριξει πορτα παρεα με τον υπευθυνο της επιχειρησης.Που να φανταστουν οι βλαχοι την κριση που θα ερχοταν και μονο βιζιτες δεν τις εβαλλαν τις σερβιτορες, να κανουν στους φανταρους για να ερθει το στανταρ 3.5 αρακι του καφε…γιδια,ξεπλενηδες.

  15. Τα πραγματα ειναι απλα. Αν οντως αληθευει η ιστορία, απλως μπουκοταρεται η συγκεκριμένη καφετέρια απο ολους. Τους φαντάρους κάποτε τους κερνούσαν τον καφέ τους γιατι υπηρετούσαν την πατριδα. Ααααλλος καιρός, ααααλλα ήθη και αξίες τοτε βεβαια. Τωρα οι αριςτεροι βλέπουν φαντάρους και βγάζουν σπυριά. Αι σιχτιρ πια.

  16. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ δεν είναι πελάτης, είναι γιός και αδελφός, είναι τιμή να τον υποδέχεσαι. Μήπως νομίζει αυτό το τομάρι ότι οι τούρκοι στρατιώτες είναι καλλίτεροι πελάτες;;; Αν προτιμάει αυτούς, έ, τότε είναι συριζαία “λουλού”. Ξέρει αυτός/-η/-ο.

    Όμως, θα πω και την άλλη πλευρά του ΕΛΛΗΝΑ. Ήταν Ιούλιος του 1985 και πήγα με μία παρέα συνστρατιωτών μου στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής στον ΚΡΗΤΙΚΟ, την καλλίτερη ταβέρνα της περιοχής. Μας εξυπηρέτησαν σαν να είμασθαν διάσημες προσωπικότητες, φάγαμε ότι εκλεκτώτερο υπήρχε, μας κέρασαν μπουκάλια από το ακριβώτερο εμφιαλωμένο κρασί του καταστήματος και όταν ζητήσαμε τον λογαριασμό, μας έφεραν ένα ποσό που αντιστοιχούσε με φιλοδώρημα!!!. Ρώτησα τον υπεύθυνο του καταστήματος το όνομά του και γιατί αυτή η ειδική αντιμετώπιση. Η απάντησή του; “γιατί έτσι το αισθάνομαι φίλε”. Παρ’ όλον που έχουν περάσει 33 χρόνια από τότε, πάντοτε τον θυμάμαι με συγκίνηση, αυτός ο ΕΛΛΗΝΑΣ λεγόταν ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Και τι δεν θα έδινα να του σφίξω το χέρι ξανά, όταν ξαναγυρίσω στην ΕΛΛΑΔΑ και να τον ευχαριστήσω και πάλι.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

Comments are closed.