Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στην τηλεόραση και «αναστάτωσε» τον ανδρικό πληθυσμό [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Κοινοποίηση:
ioanna_toyni-750x430

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks. Και ξεχώρισε, αμέσως, λόγω της εκρηκτικής κι αφόρητα σέξι παρουσίας της.

 

Μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας, η Ιωάννα Τούνη (που ήρθε για να μείνει) ασχολήθηκε περισσότερο με τα social media κι αυτή τη στιγμή είναι μία από τις Ελληνίδες σταρ του Instagram. Μάλιστα, κάθε ανάρτησή της γίνεται θέμα συζήτησης, είτε αρνητικά, είτε θετικά.

Άλλωστε, η εκρηκτική Θεσσαλονικιά ξέρει καλά πώς να ποζάρει και να προκαλέσει… πολλαπλά εγκεφαλικά. Τώρα, οι πολυάριθμοι θαυμαστές της Τούνη μπορούν να την θαυμάζουν, εκτός από το Instagram και μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες, μιας και επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος.

Είναι το νέο «κορίτσι» του Πέτρου Κωστόπουλου, αφού από το προηγούμενο σαββατοκύριακο βρίσκεται στο πλευρό του, στη νέα εκπομπή του OPEN, «Όλα λάθος». Αν και η πρώτη της ήταν λίγο απογοητευτική και το παραδέχτηκε και η ίδια μέσω του Instagram, όπου ζήτησε συγνώμη για τα λάθη, αλλά και να την ξεματιάσουν. Γιατί το κακό το μάτι, πιάνει και την Ιωάννα Τούνη.

touni10 touni9 touni8 touni7 touni6 touni3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: