Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου “κολάζει” με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
alexandra-panagiotarou-ntekolte-500

Όσο κατεβάζεις το βλέμμα σου τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι ότι το ρούχο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου δεν φτιάχτηκε για όποια κι όποια. Φτιάχτηκε για να αναδειχτεί πάνω σε εκείνη και στις λίγες γυναίκες που έχουν αυτό το φυσικό χάρισμα. Κι όχι μόνο αυτό. Η Αλεξάνδρα έχει και τον τρόπο, το στυλ. 

Μία από τις δύο μεγάλες δυνάμεις του πρώτου My Style Rocks διοργανώνει στο προφίλ της στο Instagram το φεστιβάλ των αισθήσεων και των παραισθήσεων με τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Συνήθως ποζάρει με τα μάτια κλειστά και σε βάζει στην διαδικασία να αποθηκεύσεις στον εγκέφαλο σου την εικόνα της και μετά να κλείσεις κι εσύ τα μάτια.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διαθέτει ένα κορμί που κάθε του σπιθαμή περιλαμβάνει κάτι γοητευτικό, κάτι που το ορέγονται οι άντρες. Στην προκειμένη το επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι το ντεκολτέ της. Το φόρεμα της διαθέτει ένα σκίσιμο στο σημείο του στήθους, που φτάνει αρκετά χαμηλά.

Κι εκείνη ποζάρει με τέτοια χάρη, ηρεμία και απλότητα που δεν μπορείς παρά να την θαυμάσεις. Να την θαυμάσεις και ταυτόχρονα να σκεφτείς ότι θα ήθελες να σταθείς για ένα βράδυ στο πλάι της. Και να καμαρώνεις που σε κυκλοφορεί.

https://www.instagram.com/p/Bp1pDUNnCXd/?utm_source=ig_web_copy_link

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: