Ηράκλειο: Νέα αναβολή στην υπόθεση των νεαρών που επιτέθηκαν σε διασώστη του ΕΚΑΒ

Κοινοποίηση:
ekav-ekab

Νέα αναβολή δόθηκε σήμερα, για την εκδίκαση της υπόθεσης των δύο νεαρών που τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου επιτέθηκαν σε διασώστη του ΕΚΑΒ προκαλώντας του σωματικές βλάβες, αφού νωρίτερα είχαν επιτεθεί σε έναν ακόμη νεαρό αλλοδαπό.

Οι δυο νεαροί που κατηγορούνται για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης εναντίον των δυο ανδρών, οδηγήθηκαν σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, λαμβάνοντας νέα αναβολή για την Τετάρτη 10 Ιουνίου καθώς δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η έκθεση του ιατροδικαστή.

Στο πλευρό του συναδέλφου τους, που σύμφωνα με το δικηγόρο του και Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου ‘Αρη Ροζάκη έχει υποστεί σοβαρή βλάβη στο τύμπανο του ενός αυτιού του από την επίθεση, βρέθηκαν και σήμερα εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ που πραγματοποίησαν στάση εργασίας.

Όπως εξήγησε ο κ. Ροζάκης, ο διασώστης του ΕΚΑΒ ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη αλλά και το λόγο που συνέβη, αφού ο 46χρονος εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ εκείνο το βράδυ, όπως υποστήριξε, ζήτησε από τους δυο νεαρούς απλά το λόγο που έσπασαν τον καθρέπτη του  αυτοκινήτου του.

Οι δυο νεαροί είχαν μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου μετά την επίθεση στον αλλοδαπό, απ’ όπου είχαν αφεθεί ελεύθεροι μετά τις συστάσεις που τους είχαν γίνει. Φεύγοντας τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου από την Αστυνομική Διεύθυνση και περνώντας από τον Τομέα του ΕΚΑΒ στη Ν. Αλικαρνασό, που βρίσκεται πλησίον της Αστυνομικής Διεύθυνσης, χτύπησαν το ΙΧ του διασώστη, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο χώρο του Τομέα. Όπως υποστήριξε ο 46χρονος, μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, πήγε να ζητήσει το λόγο από τους νεαρούς, που από τα χτυπήματα που του προκάλεσαν, τον άφησαν αναίσθητο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: