Ηράκλειο: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά την παράδοση τριών κιλών χασίς

Κοινοποίηση:
perl789_13

Με κινηματογραφικό τρόπο αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου κατάφεραν να εγκλωβίσουν το αγροτικό όχημα το οποίο οδηγούσε 52χρονος από χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου Κρήτης, ο οποίος ήταν φορτωμένος με τρία κιλά χασίς.

Αστυνομικοί της υπηρεσίας που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του, νωρίτερα τον είχαν δει να ανηφορίζει το δρόμο προς Ανώγεια. Τον είδαν να κινείται με χαλαρή ταχύτητα και αποφάσισαν να μην τον ακολουθήσουν αλλά να τον περιμένουν στην κάθοδο προς Ηράκλειο. Σχεδόν μία ώρα αργότερα εντόπισαν το αγροτικό του 52χρονου να κατέρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τότε αποφάσισαν να τον μπλοκάρουν με δύο υπηρεσιακά οχήματα. Ο 52χρονος προσπάθησε να απεγκλωβιστεί με όπισθεν, όμως δεν τα κατάφερε. Πάνοπλοι αστυνομικοί τον κύκλωσαν, καλώντας να βγει από το αυτοκίνητο. Άνοιξαν την πόρτα, καλώντας τον να παραδοθεί, όμως εκείνος γαντζώθηκε από το αυτοκίνητο, αρνούμενος να βγει αλλά και να αφήσει από το χέρι του το κινητό του τηλέφωνο.

Η …αντίσταση του δεν κράτησε για πολύ. Αστυνομικοί του πέρασαν τις χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Μέγαρο. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών παρακολουθούσαν καιρό τις κινήσεις του και τις επαφές που είχε κυρίως στην περιοχή του Γιόφυρου. Εκτιμούν με βάση τον χρόνο που έκανε στην επίμαχη μετακίνηση του ότι παρέλαβε το δέμα με τα τρία κιλά χασίς από κάποιο σημείο της διαδρομής μέχρι ή και πριν τ’ Ανώγεια. Το φόρτωσε στο αγροτικό και ξεκίνησε για Ηράκλειο με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα.

Ως προς το χασίς που βρέθηκε στην κατοχή του, αστυνομική πηγή ανέφερε ότι είχαν καιρό να δουν τόσο καλής ποιότητας χασίς, φυσικά ντόπιο, μυρωδάτο και φρεσκοκομμένο. Εκτιμούν ότι εκεί στα «ψηλά» υπάρχει σοβαρό …απόθεμα! Ο 52χρονος, λένε οι πληροφορίες, διασυνδέεται με τον Μυλοπόταμο λόγω της συγγενικής σχέσης του με οικογένεια της περιοχής, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι απαραίτητα για την συγκεκριμένη υπόθεση που βρίσκεται πλέον στην αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης.

Πάντως όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να πείσουν (εμφανίζονται μάλιστα ως θιγόμενοι) ότι η επίμαχη περιοχή έχει γίνει …εκκλησία σε σχέση με το «αμαρτωλό» παρελθόν της, το πρόβλημα των ναρκωτικών παραμένει στην πρώτη γραμμή γιατί πολύ απλά τα λεφτά είναι πολλά.

Πηγή; Cretalive

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: