Ηλίας Κασιδιάρης: Αυτό είναι το πρόγραμμά μας για την Αθήνα (βίντεο)

Κοινοποίηση:
kas_dim20_5

Δείτε τον υποψήφιο για την δημαρχία στην Αθήνα και επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα», Ηλία Κασιδιάρη να εξηγεί τις βασικές θέσεις του για την Αθήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ, ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΥΝΑΤΕ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ;;;;;;;;;;;;;; ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΤΑ Γ@@@ΗΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΞΥΠΝΙΟΙ, ΑΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ………………….

  2. Το δικό μας πρόγραμμα για τους κλασιδιάρηδες και τα φασιστικό τους ποίμνιο είναι ξύλο και σφαίρες. Σκατά στους φουντούληδες.

  3. η μανουλα μου ελεγε : κοιμησου και παραγγειλα στη πολη τα προικια σου… χα χα χα αυτο μας ελειπε η “νυχτα” να κυβερνηση την “ημερα”. ουστ ρε ουστ

    1. Ποια ειναι η ημερα;Σκοταδια ειναι γυρω μας μετα τη μεταπολιτευση.Μας ριμαξαν οι του συνταγματικου δημοκρατες του κ…..υ.

  4. Μπραβο Ηλια ξεφτιλισε τους.Ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ μαζι σου. Ζει Κυριος ο Θεος.

  5. ΑΪΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝΟΙΞΕ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΨΗΛΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ……………………

    1. Φαινεται δεν σου αρεσει το σωστο, Friend of the illegals.

  6. Ξεκάθαρος, Πραγματικός Ελληνας, Να μας ζήσεις!
    Ολοι οι Αθηναίοι πρέπει να δώσουν ψήφο στον Κασιδιάρη ανεξαρτήτως των πολιτικών τους πεποιθήσεων αν θέλουν να σωθεί η Αθήνα μας!

Comments are closed.