Ηθοποιός που έχει παίξει την καλόγρια συνελήφθη να κάνει στριπτίζ στην μέση του δρόμου (BINTEO)

Κοινοποίηση:
91a783727c85a84ae6eeea76a2141c00

Με ένα πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ πλήρωσε η 40χρονη Γερμανίδα ηθοποιός Antje Mönning το καπρίτσιο της να βγάζει τα ρούχα της στη μέση του δρόμου.

Αυτό που δεν ήξερε η Mönning ήταν ότι οι άνδρες στους οποίους επέλεξε να δείξει τον «εσωτερικό της κόσμο» ήταν αστυνομικοί με πολιτικά που έκαναν τροχονομικούς ελέγχους.

Η Mönning, η οποία είναι διάσημη στη χώρα της για το ρόλο της ως καλόγρια στη σειρά Um Himmels Willen από το 2007 έως το 2009, μιλώντας στη Bild είπε ότι η κίνησή της, που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην πόλη Γιένγκεν στη Βαυαρία, ήταν μια απόφαση της στιγμής.

«Πριν από μερικές εβδομάδες και ενώ βρισκόμουν σε ένα χώρο στάθμευσης, αποφάσισα να κουνήσω τα στήθη μου σε τρεις άνδρες που φαίνονταν να συζητάνε μεταξύ τους ενώ σήκωσα λίγο και τη φούστα μου κάτω από την οποία δεν φορούσα εσώρουχο. Δεν μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν αστυνομικοί με πολιτικά» είπε η 40χρονη ηθοποιός.

Η ίδια υποστηρίζει ότι έμαθε πως ήταν αστυνομικοί όταν έφτασε στα χέρια της η κλήτευση από τον εισαγγελέα.

Η Mönning, η οποία δηλώνει επιδειξίας, κατέθεσε έφεση για το πρόστιμο υποστηρίζοντας ότι οι αστυνομικοί ούτε της δήλωσαν ποτέ την ταυτότητά του, ούτε της είπαν να σταματήσει, ούτε και την ενημέρωσαν ότι την κινηματογραφούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: