«Ζούμε ειρηνικά στην πολυπολιτισμική Θράκη. Αφήστε μας ήσυχους»! Αρνήθηκε να αποκαλέσει την Θράκη ελληνική – Οργή με σημερινή παρέμβαση δημάρχου σε κανάλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Προκαλούσε και σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό…

Ο Οντέρ Μουμίν, Δήμαρχος Ιάσμου Ροδόπης, θεώρησε πως πρέπει να παρέμβει, προκειμένου να «μπαλώσει» τις δηλώσεις του για την Θράκη στην υπό κατοχή Προύσα, όπου είπε πως «πρέπει να αγκαλιάσουν την Τουρκία» με φόντο την τουρκική σημαία και την σημαία της ανεξάρτητης Θράκης.

«Ζούμε ειρηνικά στην πολυπολιτισμική Θράκη. Αφήστε μας ήσυχους», είπε αποφεύγοντας να αποκαλέσει την ελεύθερη Θράκη, κομμάτι της Ελλάδας, αλλά πολυπολιτισμική (μεταβατικό στάδιο για την ενσωμάτωση στην Τουρκία).

 «Έχω απόλυτη συναίσθηση της ιδιότητας μου. Ακολουθώ πιστά το Σύνταγμα και τους νόμους. Μεταφράστε σωστά τι λέω» προσέθεσε και συνέχισε

«Αν είναι δυνατόν να λένε πως καλώ τους νέους στα όπλα. Όραμα μου είναι ο Ίασμος να γίνει πρωτεύουσα της πολυπολισμικότητας».

Ο τουρκόφρων δήμαρχος δεν δεχόταν ερωτήσεις και επαναλάμβανε συνεχώς τα ίδια λόγια.

«Αυτή η σημαία την οποία είχατε από πίσω της είναι της ανεξάρτητης Θράκης;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος με τον δήμαρχο να κλείνει το τηλέφωνο.

Ο Μουμίν, μιλώντας στην Προύσα, σε εκδήλωση συλλόγου «Τούρκων» της Θράκης, αφού έκανε ρατσιστικές αναφορές κατά των χριστιανών κατοίκων της Θράκης έκανε λόγο για «εχθρό που είναι απέναντι», ορκιζόμενος πίστη στον Τουρκισμό, ενώ απείλησε εμμέσως ακόμα για πόλεμο.

Συγκεκριμένα κάλεσε τον Τούρκο στρατιώτη να πολεμήσει για την «μεγάλη νίκη» και να χαρεί αν πεθάνει, γατί «η αιωνιότης είναι δική μας» και γιατί «το αύριο είναι δικό μας».

Ο Μουμίν Οντέρ παρέστη στην εκδήλωση μαζί με τον δήμαρχο Αρριανών Ροδόπης, Αμέτ Ριτβάν, με φόντο…τις σημαίες της Τουρκίας και της αποκαλούμενης “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης” αλλά και αφίσες του Κεμάλ Ατατούρκ και του Αχμέτ Σαδίκ.

Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για “τουρκική μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης”, χαρακτηρίζοντας την Τουρκία “μητέρα πατρίδα που πρέπει να αγκαλιάσουν (στην Θράκη)».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Θα φάτε καλά όλα τα υποζωα του σατανά σύντομα με τις ευλογίες του εθνάρχη σας Έρντι.

  2. Αφαίρεση (ΧΤΕΣ) της Ελληνικής υπηκοότητας, δέσμευση της περιουσίας που διατηρεί εντός Ελληνικού εδάφους … και πακέτο στην “μητέρα του, Τουρκία” … Οι Μογγολότουρκοι πρόγονοί του, εξόντωσαν τους ΄Ελληνες της Μικράς Ασίας και του Πόντου, υφαρπάζοντας και λεηλατώντας τις περιουσίες τους, εκτοπίζοντάς τους με βασανιστήρια, εξορίες, εκτελέσεις, βιασμούς, ανασκολοπισμούς … κι εμείς εδώ τον έχουμε, τον πληρώνουμε και τον “καμαρώνουμε” δήμαρχο ; ΔΡΟΜΟ από την Ελλάδα, όσοι αισθάνονται τούρκοι … δεν τους κρατάμε με το ζόρι … Να πάνε στην μητέρα τους να “διαπρέψουν”, που τολμούν και πολεμούν εκ των έσω την Ελλάδα … ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ …

  3. Αυτός και οι τουρκαλάδες του να μας αφήσουν ήσυχους! Είναι σε ξένο έδαφος, πίσω στην πατρίδα τους όλοι!

  4. 1.43-1.49 τι λέει ο τύπος? ήρθανε ταξίδεψαν από την τουρκια και με βοήθησαν και τους ευχαρίστησα????? αυτό τα λέει όλα, νοθεία στης εκλογές

  5. Δεν φταίει αυτός. Αυτοί που του δώσανε το δικαίωμα να εκλέγεται φταίνε. Κάτι “αντρικές” κυλότες… Τι είσαι, κύριος; Τούρκος είπες; Υπεύθυνη δήλωση αμέσως. Και σε τρεις εργάσιμες ημέρες να έρθεις με το ΤΟΥΡΚΙΚΟ διαβατήριό σου (τι το έχουμε το προξενείο στην Κομοτηνή). Σφραγίδα (θεώρηση) από την αρμόδια ΕΛΛΗΝΙΚΗ Αρχή και άδεια παραμονής για τρεις μήνες. Και βλέπουμε μετά, ανάλογα και με τη διαγωγή. Άκου δήμαρχος…

  6. Εχε χαρεί που η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ισχυρή νομοθεσία για την αγάπη μας προς τα ζώα..

Comments are closed.