Ζαχαρίας Κωστόπουλος! Αυτός είναι ο ρακένδυτος τοξικομανής που μπούκαρε στο κοσμηματοπωλείο και σκοτώθηκε! Επικήδειος στον “ομοιδεάτη” του από τον δεδηλωμένο ομοφυλόφιλο Βαλλιανάτο [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
zak-kostopoulos

Τη ζωή του έχασε ενώ επιχείρησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια ο 33χρονος Ζαχαρίας Κωστόπουλος.

 

Ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν δραστήριο μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

zak-kostopoulos3_iefimerida zak-kostopoulos2_iefimerida zak-kostopoulos1_iefimerida

Την ίδια ώρα, ο φίλος του και δεδηλωμένος ομοφυλόφιλος, Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποχαιρέτησε, μέσω Facebook, τον φίλο του, υπογραμμίζοντας πως «ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε (πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)…».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου έχει ως εξής:

«Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε(πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)… Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ αγαπάμε Ζακ μου» έγραψε ο κ. Βαλλιανάτος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Δηλαδή μας λένε οτι αν είναι κάποιος ναρκομανής και ανώμαλος έχει και δικαίωμα στο έγκλημα.

  2. Σωστος ο σχολιαστης τα μαυρα συννεφα ειπες ολη την αληθεια
    Μπραβο σου!

  3. ΛΟΑΤΚΙ=ΚΙΛΟΤΑ
    ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΙΛΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΑΤΚΙ

  4. ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΜΟΥ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΩΤΟΧΩΣΩ ΜΕΣΑ.

  5. Ακόμα ένας άγιος της ευρωπουστοδημοκρατίας!
    Μετά τον άγιο Γρηγορόπουλο και τον άγιο Φύσσα, βάλτε κι αυτόν στον πουστοδημοκρατικό σας εορτολόγιο. Ούτως ή άλλως τρύπιες έδρες έχετε, από πανεπιστημιακούς μέχρι πολιτικούς, δημοκράτες της μάσας και συνδικαλιστές του πρωκτού, όλοι σας.

  6. Σκέτη λουγκρα λέγεται αλλιώς όταν κάποιος είναι κουνιστούς. Τώρα τι λοατκι και μπούρδες…

  7. Αυτη την κοινωνια ευγγελιζονται οι βαλιανατοι και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις. Αθεια, παγκοσμιοποιηση, καταργηση των συνορων , καταργηση των εθνικων και χριστιανικων συμβολων, αλωση της παιδειας μεσα απο την ιδεολογικη κηδεμονια της αριστερας σε ολες τις βαθμιδες εκπαιδευσης. Παραποιηση της ιστοριας του εθνους, μετατροπη των θρησκευτικων σε μαθημα θρησκειολογιας απο μαθημα ομολογιακης πιστης, προωθηση μεσα απο μμε προτυπων τυπου τζεισον αντιγονη (ουτε και ο ιδιος ξερει τι ειναι), λες και ο ελληνικος πολιτισμος δεν εχει στην τρισχιλιετη ιστορια του ηρωες, φιλοσοφους, ρητορες, στρατηλατες για να αποτελεσουν προτυπα των νεων! Αλλα ειπαμε πρωτη φορα αριστερα! Η κατηφορα δεν εχει τελος και το ερωτημα ειναι εμεις τι φταιμε;

  8. Δεν γαμιέσαι ρε Βαλλιανάτο. Αν τυχόν έβρισκε τον καταστηματάρχη μπροστά του, μπορεί να τον ξεκοίλιαζε κιόλας.
    Άντε γαμήσου παλιόπουστρα

  9. LGBT, δηλαδή όλες αυτές οι αδερφές ψυχές που προσπαθούν με το ζόρι να μας πείσουν πως οι δικές τους σεξουαλικές προτιμήσεις είναι απολύτως φυσιολογικές ενώ εμεις που ανάμεσα στα πόδια έχουμε @@ και γουστάρουμε γυναίκες είμαστε και καλά οπισθοδρομικοί, και ομοφοβικοί και πολλές άλλες π@π@ριές.
    Πήγε λέει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ να κλέψει. ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ……
    Κάτι ρε ξέρανε οι Σπαρτιάτες που τα πετάγανε τα μούλικα στην τρύπα….

  10. Αυτό το ΛΟΑΤΚΙ τι είναι; Και τι κοινότητα;

    1. ΛΟΑΤ (αγγλικά: LGBT) είναι ένα αρκτικόλεξο που προέρχεται από τις λέξεις Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς, το οποίο μερικές φορές συναντάται και ως ΛΟΑΔ, ερμηνεύοντας τα τρανς άτομα ως διαφυλικά. Το διεθνές αρκτικόλεξο είναι LGBT ή GLBT (Lesbian, Gay, Bisexual και Transgender).

      1. Γιατί ρε παιδιά δεν το λένε “Ανώμαλοι”; Η λέξη αυτή περιλαμβάνει όλα αυτά και είναι εύκολη να την πεις.

Comments are closed.