Ζάκυνθος: Συγκλονιστικό βίντεο με απόπειρα ληστείας σε επιχειρηματία του νησιού!

Κοινοποίηση:
LHSTEIA123

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και η φυσική παρουσία του στην οικία, ήταν οι λόγοι που γλύτωσαν επώνυμο επιχειρηματία στη Ζάκυνθο από σίγουρη κλοπή το βράδυ του Σαββάτου (01/02/2020).

Το περιστατικό συνέβη στον Άγιο Δημήτριο με τον επιχειρηματία να είναι με το παιδί του στο σπίτι. Ο ιδιοκτήτης εκείνη την ώρα, για καλή του τύχη, βρισκόταν στο γραφείο του και είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις κάμερες που είχε τοποθετήσει εντός και εκτός της οικίας του.

Ξαφνικά παρατήρησε κάποιες ύποπτες κινήσεις τριών ατόμων έξω από την οικία του (συγκεκριμένα προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πίσω μπαλκονόπορτα) και χωρίς να το σκεφτεί βγήκε από την κεντρική πόρτα και άρχισε να φωνάζει, φοβίζοντας τους… παραλίγο κλέφτες οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους καθώς και τις πινακίδες από τα μηχανάκια τα έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφάλειες τόσο του σπιτιού όσο και του βενζινάδικου.

Επόμενη κίνησή του ήταν να καλέσει την αστυνομία και να τους ενημερώσει για το συμβάν, δείχνοντάς τους το σχετικό βίντεο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να… γλυτώσει κάποιους άλλους συνανθρώπους του που μπορεί να έπεφταν θύματα των επίδοξων ληστών.

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη… από όλες τις δυνάμεις της αστυνομίας και του τμήματος ασφαλείας Ζακύνθου.

Με ένα… μάτι κοιμούνται οι κάτοικοι των σπιτιών στις πόλεις και τα χωριά της Ζακύνθου, που ζουν υπό τον φόβο των διαρρηκτών. Οργανωμένες συμμορίες και περιστασιακοί κλέφτες έχουν γίνει πραγματικός εφιάλτης και τα κρούσματα διαρρήξεων αποτελούν καθημερινό φαινόμενο σε όλο το νησί.

Πηγή: imerazante.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: