Ε όχι! Ο Ζούλας θέλει να φέρει στην ΕΡΤ την…

Κοινοποίηση:
zoulas_1

Εκτός από τα ιδιωτικά κανάλια και στην ΕΡΤ εργάζονται για τη στελέχωση της Δημόσιας Τηλεόρασης ενόψει της νέας σεζόν και των νέων εκπομπών.

Το μείζον και πρωταρχικό μέλημα την κυβέρνησης φαίνεται να είναι οι δημοσιογράφοι που θα παρουσιάζουν τις πολιτικές εκπομπές.

Οι αλλαγές και οι επιλογές αναμένεται να αλλάξουν ριζικά την ΕΡΤ και ήδη έχουν ακουστεί πολλά ονόματα.

Τη μεγαλύτερη αίσθηση προκαλεί η Όλγα Τρέμη, καθώς έχει συνδεθεί με το Mega, λόγω της πολύχρονης παρουσίας της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Η δημοσιογράφος από τη στιγμή που έκλεισε το «μεγάλο» κανάλι δεν είχε σταθερή παρουσία στην τηλεόραση, αν και είχε κάποιες εμφανίσεις σε πάνελ του ΣΚΑΪ.

Από εκεί και πέρα το όνομα του Νίκου Ευαγγελάτου ακούγεται πολύ έντονα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΡΗ { ΑΠ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ }

  2. η ερτ ειναι ενα πορνειο τωρα θελει να βαλει και τα σουργελα τα πουλημενα αυτα τα ατομα οπου φυσαει ο ανεμος πανε μετα ο αλλος θα παρει και το ξεκωλο μαζι οσο για την ποσπερτ και την φιμωση προς την χρυση αυγη αυτη ειναι δημοκρατια του κωλου και επιλεκτικη η χρυση αυγη δεν προδοσε την χωρα αυτο το εκαναν οι ταχα δημοκρατες. καλο θα ειναι να κλεισει η ερτ η να την κανουν συνδρομητικη και οποιος θελει να βλεπει τις μαλακιες που δειχνει να πληρωνει

  3. Απίστευτο θράσος της ΕΡΤ που φιμώνει την Χρυσή Αυγή: «Η ΕΡΤ ανήκει σε όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως κόμματος»!

    Το θράσος αποτελεί μια ιδιότητα που αναμφίβολα χαρακτηρίζει (και) τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, αφού κάνουν πράξη στην κυριολεξία το νόημα της ρήσης «μα καλά, πιστεύεις αυτό που εσύ βλέπεις και όχι αυτό που εγώ σου λέω;». Το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι, που ΟΛΟΙ οι Έλληνες συντηρούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από το υστέρημά τους, όχι μόνο προκαλεί ασύστολα με τον ανήθικο χυδαίο και παράνομο πλήρη αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τους δέκτες του, αλλά «ζητά και τα ρέστα» κατά την γνωστή λαϊκή ρήση. Για του λόγου το αληθές, δείτε τι λέει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιάννης Σκάλκος, ο οποίος είναι παρουσιαστής σε πρωινή εκπομπή το Σάββατο, σε ερώτηση για την «ετικέτα της “εκάστοτε κυβερνητικής”» ΕΡΤ, σε συνέντευξή του στην «Real News»:

    «Πάντοτε η ΕΡΤ έχει άμεση σχέση και ομφάλιο λώρο με το Μέγαρο Μαξίμου. Υπάρχουν, όμως, διαχρονικά διοικούντες της που είτε το λαμβάνουν αυτό υπόψη είτε δεν το συμμερίζονται και κάνουν τη δουλειά τους. Σε επίπεδο δημοσιογραφικού επιτελείου, προσωπικά πιστεύω στην αλήθεια της είδησης χωρίς να με επηρεάζει το ποιος είναι στην κυβέρνησης και ποιος έχει την πλειοψηφία. Η ΕΡΤ ανήκει σε όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος, και οφείλουμε να υπηρετούμε την ενημέρωσή τους. Θα τους κουνήσουμε εμείς το δάχτυλο;».

    Δεν θα σχολιάσουμε όσα διαβάσαμε για «άμεση σχέση και ομφάλιο λώρο με το Μέγαρο Μαξίμου», εκτός του ότι επιβεβαιώνουν πως πάντοτε η ΕΡΤ αποτελούσε (και συνεχίζει να αποτελεί) φερέφωνο της εκάστοτε κυβέρνησης. Όταν όμως ο Σκάλκος λέει ότι «Η ΕΡΤ ανήκει σε όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος, και οφείλουμε να υπηρετούμε την ενημέρωσή τους. Θα τους κουνήσουμε εμείς το δάχτυλο;», προκαλεί την νοημοσύνη μας. Αφού ανήκει «σε όλους τους Έλληνες» και «ανεξαρτήτως κόμματος» η ΕΡΤ, τότε γιατί δεν ανήκει και στους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Δεν ντρέπεται λίγο γι’ αυτά που λέει;

    Που η μόνη «ενημέρωση» της ΕΡΤ για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μονόπλευρη προπαγάνδα εναντίον της με μόνιμους καλεσμένους τους γνωστούς για την εμπάθεια και την φαιδρότητά τους υβριστές της; Πράγματι, αυτός και οι όμοιοί του «κουνούν το δάχτυλό τους» στον Ελληνικό Λαό. Οι καιροί, όμως, αλλάζουν και καθώς κανένα αύριο δεν είναι ίδιο με το σήμερα, κάποια στιγμή η δημόσια τηλεόραση θα γίνει επιτέλους κτήμα όλων των Ελλήνων και όχι έρμαιο στα χέρια της «κλίκας» της ΠΟΣΠΕΡΤ και των άλλων «αντιφασιστών».

Comments are closed.