Ευρωλίγκα: Αν γίνει ξανά επίθεση, οι αγώνες θα γίνονται εκτός Ελλάδας

Κοινοποίηση:
1

Την επίθεση στο διαιτητικό τρίο του ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα καταδίκασε η Ευρωλίγκα, η οποία απείλησε πως εάν επαναληφθεί κάτι ανάλογο θα μεταφέρει τα παιχνίδια εκτός Ελλάδας
Τον προβληματισμό της για την επίθεση που δέχθηκε το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα εξέφρασε η Ευρωλίγκα.


Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή, αρχικά καταδίκασε το περιστατικό και στη συνέχεια τόνισε πως θα στηρίξει την έρευνα των αρχών, ώστε να ταυτοποιηθούν οι δύο δράστες και να τους επιβληθεί διά βίου αποκλεισμός από τους αγώνες της. Από ‘κει και πέρα, η Ευρωλίγκα εξέφρασε και την πλήρη στήριξή της στα θύματα.

Για να καταλήξει η ανακοίνωση:

«Η Ευρωλίγκα θα ζητήσει τη συνεργασία των ομάδων και των τοπικών αρχών, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Τέτοιο περιστατικό δεν έγινε ποτέ στην 20ετη ιστορία της Ευρωλίγκας και εάν γίνει κάτι ανάλογο ξανά στην Ελλάδα, τότε αυτό θα σημαίνει πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον για τις φιλοξενούμενες ομάδες, τους διαιτητές και τους υπόλοιπους υπαλλήλους. Για τον λόγο αυτό, η Ευρωλίγκα αμέσως θα επανατοποθετήσει τα παιχνίδια της, του Eurocup αλλά και τα τουρνουά U18 εκτός Ελλάδας».

Πηγή:www.sport-fm.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: