Ετοιμαστείτε για έρανο! Η πρώτη συνέντευξη-κλάψα της πρώην κυρίας Βαρδινογιάννη: «Δεν έχω στρατό από…

Κοινοποίηση:
1

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η Τζίνα Αλιμόνου έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα, την εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο μεγάλωμα των τεσσάρων παιδιών, τα σπίτια, αλλά και την διάθεση να ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική.

«Το να μεγαλώνεις μόνη τα παιδιά είναι μια nonstop διαδικασία. Πολύ πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό, νταντάδες! Μια κοπέλα μόνο έχω. Θα πω κάτι, πραγματικά, όταν ήμασταν παντρεμένοι το σπίτι μου ήταν πιο μεγάλο γιατί ήταν απαίτηση του συζύγου μου. Του άρεσαν τα μεγάλα σπίτια, εγώ δεν είχα μάθει έτσι. Ήμουν σε ένα αστικό σπίτι, έτσι έζησα στο Παγκράτι, οπότε εκεί υπήρχε παραπάνω προσωπικό απαραιτήτως και μεγαλύτερος κήπος. Ήταν κάτι που με κούρασε πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι τα μεγάλα σπίτια τα υπηρετείς εσύ» σημείωσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να χάσω τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα, γιατί ήταν πολύ ακραίες οι κατηγορίες και το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν αυτό. Έχω περάσει δύσκολα».

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΣΤΕ.ΥΣΗΧΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΕΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ

  2. Η καημενη είναι για λυπηση,ασε που ηταν τοσο ταπεινη και δεν ηθελε μεγαλα σπιτια,ατιμη κοινωνια που αναγκαζεις τους ταπεινούς να ζουν σε παλατια.

Comments are closed.