Ετοιμάζεται να πάρει κεφάλια ο Σαββίδης στο «Open» – Μεγάλο μπάτζετ, μικρή τηλεθέαση

Κοινοποίηση:
epsilon-open_1

Ενοχλημένος είναι ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Open Tv, Ιβάν Σαββίδης, με την τηλεθέαση του, καθώς τα χρήματα που έχει βάλει είναι πάρα πολλά. Έτσι, ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές αν το κανάλι δεν «ανέβει».

Σφίγγουν τα πράγματα στο OPEN και αρχίζουν να μπαίνουν dead line για την πορεία του προγράμματος, συνολικά. Και για την ψυχαγωγία και για την ενημέρωση.

Ακούγεται ότι η εντολή που ήρθε φρέσκια σαν ζεστό ψωμί από το φούρνο, δίνει περιθώρια μέχρι τα Χριστούγεννα στα στελέχη του καναλιού να ανεβάσουν τα νούμερα… Με ποιο τρόπο θα το κάνουν θα το αποφασίσουν οι ίδιοι! Αλλά θα πρέπει να το κάνουν!

Αν δεν ανεβεί ο μέσος όρος της τηλεθέασης μέχρι το διάστημα που ορίζεται πιο πάνω, μετά όλα είναι ανοιχτά!

Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν κινούνται και οι τελευταίες αλλαγές στο πρόγραμμα του…

Αλλαγές που πρέπει να συνεχιστούν μέχρι να βρεθεί τρόπος το κανάλι να τραβήξει την προσοχή των τηλεθεατών.

Μεγάλο budget, μικρή τηλεθέαση
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μέχρι σήμερα οι λόγοι για τους οποίους ο σταθμός κινείται σε χαμηλά επίπεδα τηλεθέασης, είναι – κάποιοι τουλάχιστον, αντικειμενικοί (ξεκίνησε από μηδενική βάση, χωρίς να κρατήσει τίποτα από την προηγούμενη κατάσταση), με αποτέλεσμα αυτό να απαιτεί αρκετό χρόνο μέχρι να εμπιστευτούν το πρόγραμμα του οι τηλεθεατές.

Κάποιες επιλογές ήταν μέτριες. Παράλληλα δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός ότι η πρεμιέρα έγινε όταν όλα τα υπόλοιπα κανάλια είχαν ήδη ξεκινήσει.

Τα άπειρα τεχνικά προβλήματα.

Ενώ τελευταίο, άλλα και όχι έσχατο, η απειρία των στελεχών της DIMERA περί τα τηλεοπτικά, με συνέπεια οι οδηγίες να φθάνουν προς τα κάτω μπερδεμένες.

Τέλος, λέγεται ότι γίνεται έλεγχος και στο τρόπο διαχείρισης του budget, αλλά και συνολικά των οικονομικών του καναλιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ουτε οι πουθεναδες το βλεπουν ΜΠΑΟΚΙΑ ολου του κοσμου ενωθειτε για τηλεθεαση

  2. Το κανάλι τον μάρανε τον μπολσεβίκοι γεωργιανό! !!

  3. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΨΙΛΟΝ ΣΕ ΟΠΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ E-MAIL ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΨΑΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΥΧΝΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΪΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΡΙΑΛ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΣΟΝΤΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,

  4. Σαββίδη φτιάξε εκπομπές που ο πολίτης να μπορεί δημόσια να πει την γνώμη του και σου λέω εγώ ,πως εκτοξεύονται τα νούμερα;

Comments are closed.