«Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» – Η καμπάνια με αφίσες ΠΡΟΔΟΤΩΝ στους δρόμους της χώρας

Κοινοποίηση:
1

Δράση ανέλαβαν οι πολίτες σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας για το ζήτημα της Μακεδονίας και τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Χθες το βράδυ ομάδες διαμαρτυρομένων κατά της Συμφωνίας κόλλησαν αφίσες με τα πρόσωπα τοπικών βουλευτών των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικά σημεία πόλεων της Βόρειας Ελλάδας. Οι αφίσες έχουν τα πρόσωπα των βουλευτών και το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».

Οι εμπνευστές αυτής της καμπάνιας τονίζουν ότι η δράση τους θα συνεχιστεί και σήμερα το βράδυ.

Δείτε αφίσες από την Πέλλα, την Ιερισσό και την Κατερίνη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΖΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ .

  2. Να βλέπατε την Τζάκρη…σε χορό ποδοσφαιρικής ομάδος ( ΑΡΗΣ Αμπελιών ) , κοντά στα Γιαννιτσά…πρώτο τραπέζι , κοντά στη γραμμή του πλάγιου out , να χορεύει και να καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι και τα παιδιά του χωριού , οι έφηβοι , οι νέοι οικογενειάρχες , οι δάσκαλοι και οι παπάδες να χορεύουν και να τραγουδούν σε μία γλώσσα που την ήξεραν όλοι – ΟΛΟΙ όμως – όχι ελληνικά! Να παθιάζονται και να φωνάζει ο Σκοπιανός τραγουδιστής ” αΪντα Μακεδόντσκα” …και άλλα τέτοια , που τους έκαναν να φτάνουν σε έκσταση , όπως οι ζουλού.
    Έπαθα πολιτισμικό ΣΟΚ!!!
    Και περιμένετε η κα. Τζάκρη να καταψηφήσει….Αυτοί παρακαλάνε να αποσπαστεί η Μακεδονία από την Ελλάδα , για να γίνουν πρωθυπουργοί οι ίδιοι στην πρωτεύουσα Θεσσαλονίκη.
    ΥΓ. Ήξεραν όλα τα τραγούδια όλοι, μικροί – μεγάλοι, όπως πάς μπουζούκια στον Καρρά και τραγουδάς 5 ώρες. Γίνεται εξαιρετική εκπαίδευση στα παιδιά…δυστυχώς.

  3. Μπραβο σε αυτους που το σκεφτηκαν και το εκαναν πραξη!!! Να γεμισει ολη η ελλαδα! Προτεινω εξω απο τα σπιτια τους περισσοτερες αφισες! Ευγε!

Comments are closed.