Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Κασίγιας

Κοινοποίηση:
Ίκερ Κασίγιας

«Πάγωσαν» στην Πόρτο με το σοβαρό περιστατικό που προέκυψε με τον Ίκερ Κασίγια ςστην προπόνηση της ομάδας ανήμερα της Πρωτομαγιάς.

Όπως μεταδίδουν πορτογαλικά μέσα ο πολύπειρος διεθνής Ισπανός τερματοφύλακας Ίκερ Κασίγιας υπέστη κατά πάσα πιθανότητα έμφραγμα κατά την διάρκεια της προπόνησης των«δράκων» και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Πόρτο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου…

Ο 37χρονος Ισπανός τερματοφύλακας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία ενώ εκτελούσε κάποιες ασκήσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου παραμένει κλινήρης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπέστη ελαφρύ έμφραγμα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Όπως είναι λογικό δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο υπόλοιπο της σεζόν, ενώ οι εξονυχιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται θα δείξουν αν θα μπορέσει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες ο Κασίγιας που έχει κανονικά τις αισθήσεις του και ανταποκρίνεται θετικά σε όλες τις εξετάσεις υπεβλήθη σε καρδιακό καθετηριασμό και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης στην ιδιωτική κλινική CUF Porto Hospital.

Οι πρώτες ιατρικές πληροφορίες αναφέρουν την ύπαρξη ενός θρόμβου σε μία αρτηρία που εμποδίζει την σωστή κυκλοφορία του αίματος στην καρδιά του, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επιπλέον ένδειξη ότι θα χρειαστεί κάποια χειρουργική επέμβαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: