«Επιχείρηση Ελευθερία» – Ο Γκουαϊδό κήρυξε την «τελική φάση» ανατροπής του Μαδούρο

Κοινοποίηση:
Opposition leader and self-proclaimed interim president Juan Guaido, left, is surrounded by supporters after speaking in a rally to protest outages that left most of the country scrambling for days in the dark in Caracas, Venezuela, Saturday, April 6, 2019. (AP Photo/Fernando Llano)

Δεκάδες χιλιάδες Βενεζουελάνοι κατέβηκαν χθες στους δρόμους για να στηρίξουν τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό και να διαδηλώσουν κατά του Νικολάς Μαδούρο.

Στα δεινά τους από τις τρομακτικές ελλείψεις τροφίμων και φαρμάκων και τις επιπτώσεις του υπερπληθωρισμού ήρθαν να προστεθούν το τελευταίο διάστημα τα μπλακάουτ με αποτέλεσμα να υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε πόσιμο νερό και προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες.
«Επιχείρηση Ελευθερία»

«Δεν ήρθαμε εδώ για να απαιτήσουμε νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, που είναι αναγκαία. Ήρθαμε για να απαιτήσουμε ελευθερία, δημοκρατία, τροφή, μέλλον, εκπαίδευση», είπε ο αναγνωρισθείς από περίπου 50 κυβερνήσεις ως μεταβατικός πρόεδρος της Βενεζουέλας απευθυνόμενος στο πλήθος σε μεγάλη συγκέντρωση στο Καράκας. Και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η «Επιχείρηση Ελευθερία» με στόχο την αποπομπή του αριστερού προέδρου Νικολάς Μαδούρο από την εξουσία. «Όλοι στους δρόμους, ας αρχίσουμε την τελική φάση για να τερματιστεί ο σφετερισμός της εξουσίας», είπε ο Χουάν Γκουαϊδό μιλώντας από την καρότσα ενός ημιφορτηγού. Ζήτησε από τους οπαδούς του να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να κλιμακώσουν την πίεση στους δρόμους και κάλεσε σε νέα πανεθνική διαδήλωση την ερχόμενη Τετάρτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το ονόμα του είναι Ααρων Λεβι χουαν Γκουαϊδό………..σας λεει κατι; δεν είναι τυχαιο που τον υποστηριζουν και τον παρακινουν οι αμαρικανοι;

  2. Αλλος Μασωνος και τουτος. Βρειτε τις φωτο, με την ποδιτσα. Του παει, τρελλα!

Comments are closed.