Επιβεβαίωσε για ΑΕΚ ο Πέτερσον! Τι είπε για τη μετεγγραφή του

Κοινοποίηση:
peterson-768x476

Ο Κρίστοφερ Πέτερσον φέρεται να είναι ένας από τους παίκτες που έχει στο “στόχαστρό” της ΑΕΚ ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε τις επαφές της ομάδας του με την Ένωση.
Έναν ποδοσφαιριστή που ξεχωρίζει στο φετινό πρωτάθλημα της Ολλανδίας φαίνεται ότι προσπαθεί να αποκτήσει η ΑΕΚ, καθώς ο Κρίστοφερ Πέτερσεν υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει ήδη επικοινωνήσει με ανθρώπους της Ένωσης.

Ο Σουηδός εξτρέμ πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Χέρακλες στη Eredivisie, έχοντας 9 γκολ και 2 ασίστ στο πρώτο τρίτο της σεζόν, γεγονός που έχει αυξήσει το ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, παρότι στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν ανανέωσης το καλοκαίρι του 2019.

Οι δηλώσεις του Πέτερσον
“Γνωρίζω πως οι δύο ομάδες (σ.σ. Χέρακλες και ΑΕΚ) είναι σε επικοινωνία, αλλά ακόμα δεν έχω ενημερωθεί για κάτι. Πραγματικά δεν γνωρίζω κάτι. Δεν θέλω να σχολιάσω φήμες και δημοσιεύματα.

Έχω έναν γιο και η σύζυγός μου σύντομα θα μου χαρίσει ακόμα έναν. Η οικογένειά μου είναι σε προτεραιότητα και πρέπει να την κοιτάξω. Προς το παρόν κοιτάζω τους στόχους της ομάδας μου. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.

Η ομάδα μου έχει οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο. Γνωρίζει όμως ότι μπορεί να εισπράξει περισσότερα χρήματα για μένα παραχωρώντας με τον Ιανουάριο παρά να με κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο και να φύγω ελεύθερος.

Ειλικρινά δεν ξέρω που βρίσκονται οι συζητήσεις των δύο ομάδων. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να μείνω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: