Επεισόδια και στην πορεία της Θεσσαλονίκης – Μολότοφ σε αστυνομικούς στο ΥΜΑΘ (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Κοινοποίηση:
thessaloniki-mikris-ektasis-epeisodia-sti-poreia-mnimis-gia-ton-al-grigoropoulo

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν και στην Θεσσαλονίκη  κατα την διάρκεια της πορεία των αντιεξουσιαστών “μπαχαλάκηδων” στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι από την Καμάρα, κινήθηκε μέσω της Εγνατίας και τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, και έφθασε στο ΥΜΑΘ.

Εκεί ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς.

Επίθεση δέχθηκε και τραπεζικό υποκατάστημα.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, άγνωστα άτομα προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη καταστήματος αλυσίδας σούπερ μάρκετ, επί της Βενιζέλου ενώ νωρίτερα άλλη ομάδα πέταξε μπογιές σε δημοσιογράφους και σε άτομα με πολιτικά που θεώρησαν ότι είναι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Η πρόσοψη του σούπερ μάρκετ / Φωτογραφία: ThessNews

Αυτή τη στιγμή (14:20), η πορεία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, με τους διαδηλωτές να στήνουν οδοφράγματα με κάδους σκουπιδιών, επί της Αγίου Δημητρίου.

Τα επεισόδια έχουν επεκταθεί και στην περιοχή της Ροτόντας.

Φωτιές έχουν ανάψει σε κάδους ενώ φθορές έχουν προκληθεί σε τράπεζες και σταθεμευμένα ΙΧ.

Λίγα λεπτά νωρίτερα άτομα με ρόπαλα στα χέρια βγήκαν από τον κύριο όγκο της πορείας και έσπασαν τη βιτρίνα σούπερ μάρκετ κοντά στο ΥΜΑΘ.

Έντονη δυσφορία από τον κόσμο καθώς έντρομοι πελάτες μέσα στο κατάστημα είδαν ξαφνικά απέναντι τους άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά να προκαλούν ζημιές.

Σε πεδίο μάχης έχουν μετατραπεί οι οδοί Εθνικής Αμύνης και Εγνατία στο ύψος του ΑΠΘ. Νεαροί έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους πετούν πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, που απαντούν με χρήση χημικών.

επεισόδια

επεισόδια

ΠΗΓΗ: voria.gr, thesstoday.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Comments are closed.