Επαναστάτησαν οι Χιώτες για τους λ@θρομετανάστες – Δείτε πως κατέβηκαν όλοι στην παρέλαση – Έχασε το χρώμα του ο Μηταράκης! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ).

Κοινοποίηση:
parelasi exo

“Μπράβο, μπράβο”, φώναζε ο κόσμος και χειροκροτούσε!

Φωνή διαμαρτυρίας αλλά και πανό με συνθήματα παρέλασαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων οι κάτοικοι του Χαλκειούς, στη Χίο που με αφορμή τη βεβήλωση του Ι.Ν. του Αγίου Χαράλαμπου από άγνωστους δράστες, ντύθηκαν στα μαύρα στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

Με σύνθημα «θέλουμε πίσω τη ζωή μας και την κανονικότητά μας» αλλά και πανό με φωτογραφίες την καμένη Αγία Τράπεζα του Αγίου Χαράλαμπου, οι κάτοικοι προχώρησαν σε ειρηνική διαμαρτυρία αμέσως μετά την παρέλασή τους, στεκόμενοι απέναντι από την εξέδρα των επισήμων όπου βρίσκονταν ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης και οι αρχές του νησιού.

 

 

 

Δείτε τα βίντεο:

Δείτε επίσης: «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ…» – Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΠΟ… (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Διαδήλωση στη παρέλαση με τα κολλάν, απαγορεύεται.

  2. Οι τουρκοι δεν ειναι εθνος.Καταγονται απο μογγολοειδη φυλλα του τζεκισ χαν.Ποτε δεν εγινε εποικισμος της μικρας ασιας με μογγολοειδη φυλλα .Οι ντοπιοι Ιωνες εκ μουσουλμανιστηκαν.Αρα εχουν γενετικο υλικο Ελληνικο.Απο κι και περα και οι γενιτσαροι ηταν στο γενος Ελληνες και ηταν οι χειροτεροι των ισλαμιστων.Συμπερασμα ο Ελληνισμος ειναι πνευμα.Οι εκμουσουλμανισμενοι Ιωνες ειναι εχθροι του εθνους και …….Οι Χιωτες ειναι Ελληνες στο γενος και το βασικοτερο μετεχουν του Ελληνισμου.

    1. εξισλαμίστηκαν /εξισλαμισμενοι
      εκ μουσουλμανιστηκαν εκμουσουλμανισμενοι δεν υπάρχει

  3. “Μανιάτης”, και τι έγινε μετά, γίναν ορθόδοξοι χριστιανοί οι φανατικοι μουσουλμάνοι τούρκοι της εποχής; Γιατί μουσουλμανική κοινότητα ουδέποτε υπήρξε στη Χίο διαχρονικά….Ας μη λέμε εξυπνάδες γιατί η ιστορία της σφαγής της Χίου και το πως ορθοπόδησε το νησί αξίζει σεβασμό και σοβαρότητα.

  4. ο μαλακας ΜΥΤΙΛΗΝΙΟς τι ακριβως εκανε περα απο το να ανοιγει την αγκαλια του σε 20000 λαθροπιθηκους ?

    προσεχως η κατασταση στο νησι θα φτασει εκτος ελεγχου

  5. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ!!!

    1. τη γραφεις ρε μ..λακα κοκκινο φασισταριο αντε σαλτα και γ..μησου να στρωσεις λιγακη

      1. Αυτη ειναι ευχη που του εκανες! Καλυτερα με αυτους κ οπως τους χαρακτηρισε παρα με τη ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΑΓΕΛΦΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥς Κ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΗς. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ !!!

  6. ψηφίσατε πριν 4 μήνες, σε 4 χρόνια θα ξαναπείτε την άποψή σας

  7. Όταν ιστορικά το 1821,μιλάμε για την καταστροφή της Χίου,μιλάμε για σφαγή όλων των ιθαγενών ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Χιωτών.Και ερωτω ..μήπως οι Χιώτες που καυχιονται ότι είναι Έλληνες (αλλά φισιογνωμικα δε μοιάζουν) Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ?
    Υπάρχουν τουρκικές γραφές που λενε ότι μετά την γενοκτονία των Χιωτών,οι Τούρκοι είχαν μεγάλο πρόβλημα με τη καλλιέργεια της μαστίχας.Οποτε φέραν τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ εργάτες της Σμύρνης που τους απασχολούσαν οι Χιώτες εποχικά (και επειδή γνώριζαν τη καλλιέργεια της μαστιχας ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ) ..και εποκισαν το νησί.
    …οπότε για ποιους Έλληνες Χιώτες μιλάμε;

Comments are closed.