Επίσημο: Στον Ολυμπιακό για ενάμιση χρόνο ο Ντουάιτ Μπάικς

Κοινοποίηση:
buycks

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει για τον επόμενο ενάμιση χρόνο Ντουάιτ Μπάικς, με τους ερυθρολεύκους να ανακοινώνουν το βράδυ της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου την απόκτηση του 30χρονου γκαρντ. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τέιλορ Ρότσεστι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκρινε απαραίτητη την προσθήκη ενός πόιντ γκαρντ στο ρόστερ, με τον άλλοτε παίκτη της Βαλένθια να είναι ο εκλεκτός.

Ο Ντουάιτ Μπάικς (30, 1μ91) αποφοίτησε από το Marquette το 2011, έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματα της καριέρας του στη G-League, ενώ στην πορεία αγωνίστηκε στην Ευρώπη για λογαριασμό τριών διαφορετικών ομάδων (Οστάνδη, Γκραβελίν, Βαλένθια). Ο Ολυμπιακός τού έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στα μέρη μας και να αγωνιστεί στην EuroLeague, στην οποία -με τη φανέλα της Βαλένθια- είχε σύντομη παρουσία πριν από πεντέμισι χρόνια.

Τόσο αυτός όσο κι ο Σακίλ ΜακΚίσικ (υπέγραψε πριν από μερικές ημέρες το συμβόλαιό του) βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της Πέμπτης (20/2) με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, αφού προς το παρόν η EuroLeague δεν έχει άρει το ban προς τον Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αμερικανό γκαρντ, Ντουάιτ Μπάικς, για τον επόμενο 1.5 χρόνο”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: