Εξι συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στη Λ. Βουλιαγμένης

Κοινοποίηση:
fei

Ενα ακόμη κρούσμα οπαδικής βίας συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (25/1), τούτη τη φορά στη Λεωφορο Βουλιαγμένης, με την αστυνομία να αποτρέπει τη σύγκρουση χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των «ερυθρολεύκων» αντιμετώπιζε τον Κρόνο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά, περίπου 100 φίλοι του Παναθηναϊκού, από σύνδεσμο που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο, προσπάθησαν να προσεγγίσουν το κλειστό του μπάσκετ.

Απετράπησαν όμως από αστυνομικές δυνάμεις που πιθανότατα είχε τη σχετική πληροφόρηση και βρίσκονταν εν αναμονή της σύγκρουσης. Στη συνέχεια ωστόσο, οπαδοί του Ολυμπιακού βγήκαν από το γήπεδο και προσπάθησαν με τη σειρά τους να προσεγγίσουν τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού με απειλητικές διαθέσεις. Και πάλι όμως οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν. Ακολούθησαν οδομαχίες και ρίψεις μολότοφ και φωτοβολίδων, ενώ υπήρξε κι ένα τραυματίας αστυνομικός.

Αρχικά, η αστυνομία προχώρησε σε οχτώ προσαγωγές, έξι εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις λόγω των ευρημάτων της αστυνομικής έρευνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΘΑ ΧΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΖΖΙ ΝΑ ΧΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙ

Comments are closed.