«Εξετάζει Κούτρη η Πόρτο»

Κοινοποίηση:
Λεονάρντο Κούτρης

Την περίπτωση του Λεονάρντο Κούτρη φέρεται να εξετάζει η σοβαρά η Πόρτο σύμφωνα με δημοσίευμα πορτογαλικής ιστοσελίδας.

Ο νεαρός φουλ μπακ του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις σε αυτή τη διετή θητεία του στους «ερυθρόλευκους», οι ποίοι δεν θα μπορύσαν να μείνουν απαρατήρητες από σκάουτερ που δρουν για λογαριασμό συλλόγων κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Σύμφωνα με αναφορές πορτογαλικών Μέσων ενημέρωσης και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας
«Noticias ao Minuto», ο Κούτρης βρίσκεται στο στόχαστρο της Πόρτο για το αριστερό άκρο της άμυνάς της ενόψει καλοκαιριού.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι «Δράκοι» θεωρούν τον 24χρονο αμυντικό των Πειραιωτών ιδανικό αντικαταστάτη του Άλεξ Τέγιες ο οποίος πιθανότατα θα καταλήξει στην Ατλέτικο Μαδρίτης τη νέα σεζόν.

«Η Πόρτο είναι στην αγορά και αναζητά παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς είναι πιθανό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τέγιες, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Πόρτο βρήκε στο πρόσωπο του Λεονάρντο Κούτρη έναν σοβαρό υποψήφιο για την θέση. Ο Κούτρης είναι στην μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Πορτογαλίας. Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κούτρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα το 2017, δίνοντας 500.000 ευρώ και ο Πέδρο Μαρτίνς “εκτόξευσε” τον παίκτη, καθώς ήταν τη φετινή σεζόν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού. Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κούτρη θα πρέπει να γνωρίζουν πώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη με λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ», γράφουν χαρακτηριστικά οι Πορτογάλοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: