Εξαλλος ο Ουγγαρέζος με Καπουτζίδη: «Bullying έκανε αυτός στο MEGA- Tι μας λέει τώρα;» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο χθεσινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις ταλέντο περί bullying, στάθηκαν αφορμή για να ξεσπάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά του γνωστού σεναριογράφου και ηθοποιού στο Πρωινό, αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό που είχε συμβεί στο Mega. Τα όσα ανέφερε προκαλούν αίσθηση

«Αυτό που εκείνος υπέστη ή δεν υπέστη μέσα από την έντονη προσωπικότητά του, ενδεχομένως να το έχει κάνει να το υποστούν άλλοι. Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όταν ήταν κραταιός στο Mega, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επέπληττε. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, γιατί δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες… Δεν μπορεί αυτό που λες να μην κάνουν οι άλλοι, να το κάνεις εσύ.

Έχω κάνει Ougachallenge με τον Γιώργο Γεωργίου -μπορεί να είχαν ένα δικό τους θέμα, δεν με αφορά- δεν υπήρχε περίπτωση ο Γιώργος Γεωργίου να πει σε εμένα οτιδήποτε και αν εκτροχιαζόταν εγώ να το άφηνα -δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος- και έπεσαν πέντε μηνύματα, ένα στον Μπούτο, ένα στην Κατραβά, ένα στην αρχισυντάκτριά μας και ένα σε μένα. Όταν κάποιου εξαρτάται η θέση του από ένα τηλεφώνημα, γιατί χρησιμοποιείς εσύ αυτή τη δύναμη; Κινδύνευσα εγώ και άλλοι άνθρωποι. Ζήτησε να μου γίνει παρατήρηση και να μην παίξει αυτό το πράγμα στον αέρα. Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Γιώργο Καπουτζίδη»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: