Εξαλλη η Μαντόνα με ομογενή δημοσιογράφο -«Λυπάμαι που πέρασα έστω και 5 λεπτά μαζί της»

Κοινοποίηση:
1

Ποιος είδε τη Μαντόνα και δεν τη φοβήθηκε. Η ντίβα της ποπ άστραψε και βρόντηξε στο Instagram αναφορικά με συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Νιου Γιορκ Τάιμ.

Η Μαντόνα υπήρξε το πρόσωπο της βασικής συνέντευξης στο περιοδικό, σε ένα εκτενές άρθρο με τίτλο «Η Μαντόνα στα 60». Τη δημοσίευση μάλιστα υπογράφει μια ομογενής από την Αμερική, η Βανέσα Γρηγοριάδη, που δέχτηκε και τον κύριο όγκο της σφοδρής κριτικής. Σύμφωνα με την βασίλισσα της ποπ, η Γρηγοριάδη εστίασε σε επουσιώδη πράγματα, παρότι πέρασε μέρες πλάι της, ενώ αναφέρθηκε αμέτρητες φορές στην ηλικία της, κάτι που δεν θα συνέβαινε αν ήταν άνδρας.

Το δημοσίευμα, η Μαντόνα, ο Γουάινστιν και ο Τραμπ
Η συνέντευξη κυκλοφόρησε την Τετάρτη και έκανε το γύρο του διαδικτύου για δύο κυρίως δηλώσεις της, αναφορικά με τον χολιγουντιανό παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν και τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Για τον πρώτο, η Μαντόνα δήλωσε πως την είχε ενοχλήσει όταν γύριζε το ντοκιμαντέρ «Στο κρεβάτι με τη Μαντόνα» το 1991, του οποίου την παραγωγή είχε αναλάβει. Οπως είπε ο Γουάινστιν «φλέρταρε ασύστολα και ευθέως μαζί μου ενώ δουλεύαμε μαζί. Ηταν παντρεμένος εκείνη την περίοδο και εγώ σίγουρα δεν έδειχνα ενδιαφέρον».

Η Μαντόνα είχε δηλώσει τον Οκτώβρη του 2017, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στο Χόλιγουντ, πως δεν ήθελε να πανηγυρίσει πάνω από τον χαμό ενός ανθρώπου, ωστόσο έκρινε θετικό το γεγονός πως ένας άνθρωπος που καταχράστηκε της δύναμής του βρισκόταν επιτέλους αντιμέτωπος με τις πράξεις του.

Οσο για τις φήμες που την ήθελαν να ζητά ραντεβού με τον Ντόναλντ Τραμπ εκείνη το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Η Μαντόνα σχολίασε με απέχθεια την συνήθη τακτική του Ντόναλντ Τραμπ να επιτίθεται σε οποιονδήποτε του ασκεί κριτική. «Ενας άνδρας που νιώθει σίγουρος με τον εαυτό του, ένας άνθρωπος που αισθάνεται σίγουρος δεν χρειάζεται να γυρίζει εδώ και εκεί και να παρενοχλεί συνέχεια τους άλλους» είπε. Τελευταίο δείγμα της συνήθους αντίδρασής του, η επίθεση στον δήμαρχο του Λονδίνου.

Η επίθεση της Μαντόνα στην ομογενή δημοσιογράφο
Η Μαντόνα δεν ικανοποιήθηκε από το δημοσίευμα και έστρεψε τα πυρά της αρχικά ενάντια στην ομογενή δημοσιογράφο και στη συνέχεια κατά του μέσου, που χαρακτήρισε ακρογωνιαίο λίθο της πατριαρχίας. «Η δημοσιογράφος που έγραψε το άρθρο πέρασε μέρες και ώρες και μήνες μαζί μου και ήταν καλεσμένη σε έναν κόσμο που λίγοι άνθρωποι μπορούν να δουν, αλλά επέλεξε να επικεντρώσει σε υπερφίαλα ζητήματα, όπως η εθνικότητά του προσωπικού μου ή το ύφασμα στις κουρτίνες και στα ατελείωτα σχόλια για την ηλικία μου που δεν θα γίνονταν ποτέ αν ήμουν άνδρας» είπε με αυστηρότητα.
Η Μαντόνα συνέχισε δηλώνοντας πως λυπάται που πέρασε έστω και πέντε λεπτά μαζί της. «Με κάνει να αισθάνομαι βιασμένη. Και ναι, δικαιούμαι να χρησιμοποιήσω αυτή τη μεταφορά, εφόσον έχω υπάρξει θύμα βιασμού στα 19 μου». Η αναφορά στον βιασμό ήρθε και ως απάντηση σε σχόλιο της Γρηγοριάδη μέσα στο άρθρο. Η δημοσιογράφος, σχολιάζοντας την απάντησή της πως αισθάνθηκε «βιασμένη» όταν διέρρευσε το άλμπουμ της στο διαδίκτυο το 2015, είχε γράψει πως «ντράπηκα να της εξηγήσω πως οι γυναίκες σήμερα προσπαθούμε να μην χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις μεταφορικά».
Αξίζει να σημειώσουμε πως η Βανέσα Γρηγοριάδη είχε κάνει μια σειρά από αναρτήσεις στο twitter με αφορμή την συνέντευξη, αλλά σε καμία δεν σχολίασε την αντίδραση της Μαντόνα και την επίθεση σε βάρος της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: