Εξήγησε στους γιατρούς τι συνέβη και δεν τον πίστεψαν – Εμειναν άφωνοι όταν είδαν την ακτινογραφία

Κοινοποίηση:
1

Μόλις είδαν οι γιατροί την ακτρινογραφία, σίγουρα δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους… Εκείνος έλεγε ότι στο στομάχι του βρίσκονταν… πολλά αντικείμενα, αλλά κανείς δεν ήθελε να πιστέψει αυτά που υποστήριζε.

Βρέθηκε στο νοσοκομείο, έλεγε στους γιατρούς ότι στο στομάχι του βρίσκονταν… απίστευτα πράγματα, αλλά εκείνοι δεν΄μπορούσαν σε καμία περίπτωση να τον πιστέψουν. Όταν όμως είδαν την ακτινογραφία, στην κυριολεξία έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ένας 52χρονος από την νοτιοανατολική Ινδία, έκρυβε στο στομάχι του περίπου 40 μεταλικά αντικείμενα! Οι γιατροί στο Τσενάι είπαν ότι ο ασθενής, που έχει ψυχική διαταραχή, θα μπορούσε να είχε πεθάνει εάν δεν γινόταν επέμβαση. Τελικά χρειάστηκε να γίνουν δύο 45λεπτες επεμβάσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων αφαιρέθηκαν από το στομάχι του ασθενούς 22 μεταλλικά αντικείμενα την μία ημέρα και άλλα 18 την επόμενη.

Οι γιατροί ανέφεραν μάλιστα ότι το μικρότερο αντικείμενο είχε μήκος 2 εκατοστών και πως πολλά από αυτά είχαν κολλήσει στον μαγνήτη μέσα στο στομάχι του. Σύμφωνα με τους γιατρούς, «μεταξύ των αντικειμένων υπήρχαν κλειδιά ποδηλάτου, κέρματα, σιδερένια καρφιά, μια λεπίδα ξύστρας, μια κάρτα SIM και ένας μαγνήτης. Το μικρότερο αντικείμενο είχε μήκος 2 εκατοστών. Ο ασθενής δεν υπέστη οποιεσδήποτε εσωτερικές βλάβες και έχει πάρει εξιτήριο».

Γιατρός του νοσοκομείο, πάντως, ήταν ξεκάθαρος για ην υγεία του ασθενούς: «Εάν τα αντικείμενα δεν απομακρύνονταν εγκαίρως, ο ασθενής θα μπορούσε να αναπτύξει επιπλοκές, όπως εντερική αιμορραγία και σήψη, που θα οδηγούσαν τελικά στον θάνατο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: