Εξέλιξη-σοκ για τον Νίκο Μουτσινά! Αγωγή-μαμούθ από το κανάλι του Σαββίδη για την μεταγραφή στον ΣΚΑΪ. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο παρουσιαστής…

Κοινοποίηση:
SAVVIDIS-moutsinas-OPEN

Στα πρόθυρα… εγκεφαλικού βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς βλέποντας ξαφνικά να ξεκινά ένας πόλεμος με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με αφορμή την μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ.  Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς, όπως φαίνεται, η ώρα της… διεκδίκησης του παρουσιαστή-ηθοποιού από το Open, έφτασε!

Σύμφωνα με όσα γράφει η Reallife, το Open κατέθεσε αγωγή κατά του παρουσιαστή για το «σπάσιμο» του συμβολαίου και διεκδικεί τη ρήτρα ύψους 200.000 ευρώ, αλλά και διαφυγόντα κέρδη.

Διαβάστε περισσότερα στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τώρα τι να πω… τα είπαν οι προλαλήσαντες ήδη… σαβούρας TV συνέχεια…

  2. Οταν παρακαλουν να πληρωνουν αυτων τον κοπανο,τοτε δεν υπαρχει σωτηρια.

  3. Αγαπητέ Στέφανε,

    Αν ο Νίκος Μουτσινάς Πράγματι Έσπασε το Συμβόλαιό του με το Open για να Πάει στο ΣΚΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ να Συζητήσει με το Κανάλι και Απλά Έφυγε Μόνος του, Είναι Πολύ Σοβαρό Θέμα και Πολύ Καλά Κάνει το Κανάλι και Ζητάει Αποζημείωση.

    Εγώ, Μιλώντας Καθαρά ως Επαγγελματίας, ΔΕΝ Μπορώ να Πιστέψω Ότι ο Μουτσινάς, Όπως και Κάθε Σοβαρός Επαγγελματίας, θα Ενεργούσε με Αυτόν τον Τρόπο, Διότι Υπάρχουν και Συνέπειες.

    Στην Προκειμένη Περίπτωση του Μουτσινά, το πιο Λογικό Είναι να Συζητούσε ΠΡΩΤΑ με τον Εργοδότη του, και στην Περίπτωση που ΔΕΝ Κατέληγαν Πουθενά οι Συζητήσεις, με τον Ένα ή τον Άλλο Τρόπο, θα Έβρισκαν από Κοινού τη Λύση του Συμβολαίου.

    Μάλλον Κάτι Άλλο Πρέπει να Συμβαίνει.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  4. …και μετά απορούμε πώς καταντησε η Ελλάδα μας έτσι;;;πόση ξεφτίλα, αμορφωσιά και παρακμή;;;;ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

  5. ελλάδα 2019 …. ΥΠΆΡΧΟΥΝ …ατομα (λογικά στα μυαλά) που βλέπουν αυτό το ….ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΑΜΑ ???? πρέπει να εισαι ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ για να τον αντέξεις πάνω απο 1 λεπτό …τον …μουτσινά…

    1. Δυστυχώς Αγαπητέ Φίλε, Αυτή Είναι η Ελληνική Τηλεόραση Σήμερα.

      Reality, Τηλεπαιχνίδια, Εκπομπές Lifestyle, Κουτσομπολίστικες Εκπομπές, …Δηλαδή, Όλα τα Τηλεοπτικά Σκουπίδια.

      Που Είναι, για παράδειγμα:

      – οι Εκπομπές Αφιερωμένες στις Νέες Τεχνολογίες, στην Πληροφορική, στην Τεχνητή Νοημοσύνη ( Κομμάτι της Πληροφορικής ); Όπου η Τεχνητή Νοημοσύνη Είναι το Παρόν και το Μέλλον.

      – οι Εκπομπές Αφιερωμένες, Ειδικά στην Τεχνητή Νοημοσύνη, και τα Νέα Επαγγέλματα που θα Δημιουργηθούν με την Ενσωμάτωσή της Αναπόφευκτα και στην Ελληνική Κοινωνία, Όπως Ήδη Έχει Αρχίσει να Συμβαίνει στις Περισσότερες Χώρες, Ώστε να Είναι Ενημερωμένος ο Κόσμος

      – οι Εκπομπές Αφιερωμένες στις Διάφορες Επιστήμες, και τα Επαγγέλματα που Προκύπτουν από τη Διαρκή Εξέλιξη στο Χώρο των Επιστημών

      – οι Εκπομπές Αφιερωμένες στην Οικονομία
      – οι Εκπομπές Αφιερωμένες στην Ανάπτυξη και στις Επενδύσεις
      – οι Εκπομπές Αφιερωμένες στην Επιχειρηματικότητα
      – οι Εκπομπές Αφιερωμένες στο Χώρο της Παιδείας
      – οι Εκπομπές Αφιερωμένες στο Χώρο της Υγείας
      – οι Εκπομπές Αφιερωμένες στο Χώρο της Θρησκείας
      – οι Εκπομπές Αφιερωμένες στην Καθημερινότητα του Πολίτη
      – οι Εκπομπές Αφιερωμένες στην Εγκληματικότητα και τις Μεθόδους Πρόληψης και Καταστολής

      Στο Εξωτερικό, και Μιλώντας για την Ιταλία Εγώ, Υπάρχουν Τηλεοπτικά Κανάλια με Αποκλειστική Θεματική Ενότητα, για τα Θέματα που Προανέφερα, Δηλαδή Υπάρχει Τηλεοπτικό Κανάλι, το Οποίο Ασχολειται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με Θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΥΓΕΙΑΣ, κ. λ. π. .

      Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.