Ενταντικολόγος η σύζυγος του Πολάκη στην κλινική της απολυμένης “λόγω facebook” νοσηλεύτριας

Κοινοποίηση:
polakistsigaro-768x511

Η σύζυγος του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, εργάζεται ως εντατικολόγος στην Γενική Κλινική Πειραιώς «Ιπποκράτης»,

γεγονός το οποίο δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά σχετικά με την υπόθεση της απόλυσης νοσηλεύτριας του θεραπευτηρίου, η οποία φέρεται ότι έχασε τη δουλειά της μετά από ανάρτησή της στο facebook εναντίον του αναπληρωτή υπουργού.

Η διοίκηση κλινικής «Ιπποκράτης», ωστόσο, εξέδωσε χθες ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η απόλυση της νοσηλεύτριας οφείλεται σε παραβατικές συμπεριφορές κατά την άσκηση των καθηκόντων της και σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με τα δημοσιεύματα, Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια απολύθηκε για παραβατικές συμπεριφορές κατά την άσκηση των καθηκόντων της διότι κατ’ επανάληψη είχε υποπέσει σε νοσηλευτικά λάθη. Γι’ αυτά της είχαν γίνει επανειλημμένες προφορικές παρατηρήσεις τόσο από την προϊστάμενη – διευθύνουσα της κλινικής όσο και από την ίδια την διοίκηση. Τα καταγγελθέντα είναι αβάσιμα, συκοφαντικά για εμάς και σε καμία περίπτωση δεν είχαμε γνώση της συγκεκριμένης ανάρτησης στο διαδίκτυο. Τη συκοφαντική δυσφήμιση της κλινικής τη θεωρούμε υποβολιμαία και εξυπηρετεί δυστυχώς ιδιοτελή συμφέροντα», ήταν η ανακοίνωση της κλινικής.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα εμφανίζει τον αναπληρωτή υπουργό να διατηρεί επαγγελματικές σχέσεις κατά το παρελθόν με τη συγκεκριμένη κλινική.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: