Ενοχλημένος ο ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά

Κοινοποίηση:
531d59_skorda111

Η Φαίη Σκορδά δεν είναι μόνη. Ως αποκαλύφθηκε σήμερα από περιοδικό, εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον Νίκο Ηλιόπουλο ο οποίος είναι Head of Digital σε γνωστό όμιλο ΜΜΕ.

Η διαρροή φαίνεται πως έγινε με τη συγκατάθεση της παρουσιάστριας, άλλωστε το περιοδικό Hello που διευθύνει ο πανελίστας της εκπομπής της στον ΑΝΤ1, Άρης Καβατζίκης.

Κι ακριβώς αυτό προκάλεσε έντονη ενόχληση στον όμιλο του ΑΝΤ1. Διότι ο όμιλος έχει και περιοδικό, αντίστοιχη θεματολογίας, το «ΟΚ» και οι άνθρωπου του καναλιού έπαθαν… εγκεφαλικό βλέποντας το Hello σήμερα, και το αποκλειστικό του, σύμφωνα πάντα με το Dailymedia. Στο ΟΚ σκόπευαν να βγάλουν το θέμα στα τέλη του μήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. @petros μπορεί η φάτσα να μην λεει πολλά ΑΛΛΑ ειναι καραφλός ,,, αρα δυνατός,,,,,,,,,,, εκει που εσυ σταματάς αυτος αρχίζει και εαν εχει εναν συνδυασμό 16 Χ 6 τότε άστα να πάνε , κανε το κορόιδο

  2. Σιγά τη φάτσα μπουγάτσα, που σκοτώνονται να μάθουν πρώτοι ποιός σαβουρο…μης της την έπεσε! EΛEOΣ!!! H πρώην μυτόγκα, που την μάζεψε καπως με επεμβασουλα, εξακολουθεί από μουτσούνα να είναι μάπα!

Comments are closed.