Εμετός! 37χρονη αποπλάνησε τον ανήλικο γιο του συντρόφου της – Το «έκαναν» 25 φορές

Κοινοποίηση:
florinta-apoplanisi-37xroni-630x359

Μία 37χρονη που είχε κερδίσει τον τίτλο της «Εθελόντριας του μήνα» συγκεντρώνοντας χρήματα για κακοποιημένα παιδιά, κατηγορείται ότι αποπλάνησε τον 16χρονο γιο του συντρόφου της αφού συνήψε σεξουαλική σχέση μαζί του για περισσότερους από 15 μήνες.

Η Βάλερι Εσπόζιτο κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε παιδί υπό την επιμέλειά της και για έκφυλη προσέγγιση παιδιού μέσω υπολογιστή. Κρατείται με εγγύηση 325.000 δολαρίων.

Η Εσπόζιτο που είναι η μητέρα 12χρονου αγοριού φέρεται να αποπλάνισε ερωτικά τον 16χρονο γιο του συντρόφου της όταν εκείνος έλειπε.

Για να τον προκαλέσει του έστελνε σεξουαλικά βίντεο αλλά και γραπτά μηνύματα. Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στην DailyMailTV, εξέφρασε την άποψη ότι η πρώην αγαπημένη του έχει εθισμό από το σεξ.

ο αγόρι είπε στην αστυνομία ότι τον Ιούλιο του 2018 που έγινε 16 ετών πέρασε από την κουζίνα ένα απόγευμα που εκείνη έπλενε τα πιάτα.

Τότε εκείνη έτριψε τα οπίσθιά της στα γεννητικά του όργανα και του είπε να μην το πει στον μπαμπά του. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, την άφησε να συνεχίσει να τρίβεται.

Τότε του κατέβασε το παντελόνι και του έκανε στοματικό σεξ. Τον ρώτησε αν ήθελε να της κάνει και αυτής στοματικό σεξ αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Λίγες ημέρες αργότερα, η γυναίκα επέστρεψε από τη δουλειά της και χωρίς περιστροφές τον ρώτησε αν ήθελε να κάνουν σεξ.

Είμαι 16 και η μητριά μου με ρωτά αν θέλω να κάνουμε σεξ, εννοείται, είπε στις Αρχές.

Η αστυνομία ανακάλυψε βίντεο στο κινητό του όπου εικάζεται ότι είναι η Εσπόζιτο που χαϊδεύεται. Ο έφηβος είπε στην αστυνομία ότι του έστειλε αρκετά προκλητικά βίντεο και φωτογραφίες.

Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι πήρε αρκετές φορές την πρωτοβουλία για σεξουαλική επαφή μαζί της αν και τις περισσότερες τις είχε πάρει εκείνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. αααα ρε πατριώτες μου δεν παίζεστε χαχαχα τι σχόλιά ειναι αυτα χλουτσου χλουτσου τυχερος χαχαχα

  2. Δηλαδη αμα εισαι 16 απαγορευεται να πηδ@ς??? Στα μπουρδελα επιτρεπεται να μπαινουν 16χρονοι και να φυστικωνουν??

  3. Παιδεραστης ειναι ο μπαμπας σου τσοκαρο, που θα μου πεις τι θα γραφω!!!!!!!!!! Αυτη ειναι η πραγματηκοτητα ειτε σ’ αρεσει ειτε οχι τσολι!!!!!!!

  4. Εάν γινοταν το αντιθετο θα κατηγορούσατε ολοι οι σχολιαστες τον αντρα που πηγε με το 16χρονο,ετσι δεν είναι;
    κατά πως μας συμφερει.

    1. Οχι φιλε ολοι στην ηλικιατ ου θα θελαμε μια τετοια εμπειρια και πηγαιναμε μπουρδελοτσαρκα μονο δεν τα λεμε οπως μας συμφερει εγω αν ημουν στην θεση του και μου τυχαινε κατι τετοιο δεν θαμουν τοσο μαλακας νατο πω στον πατερα μου αλλασημερα οι νεοι εναι αποβλακομαλακισμενα που το μονο τους ενδιαδερον ειναι το
      κινητο στο χερι και οχι το κινητο που τους κρεμετε πανω τους

  5. την κάρφωσε ανελέητα 25 φορές…..

  6. Τα σημερινά παιδιά τους έχει φάει το Facebook και τα παιχνίδια στο ίντερνετ . Αντί να μην μιλήσει πήγε και το είπε στον πατέρα του . Χαζοχαρουμενη η νεολαία σήμερα . Τέλος εκεί κατέληξα .!!!!

  7. Εδω ο τσιπρατς ήθελε στα 15 τους να παίρνουν την απόφαση για το τι θα ήθελαν να δηλώνουν, άντρας η γυναικά, η μιλφαρα που ρούφηξε τον πιτσιρικά στα 16 του σας πείραξε εσάς ??

  8. Παιδιά θέλω αποπλάνηση Από μιλφαρα που θα τη βρω Σας παρακαλώ τώρα

  9. πήγε να τον κάνει άντρα αλλά αυτός έμεινε μακάκας. Οι γύφτοι στην ηλικία του έχουν 2 παιδιά. Άκου να την καταγγείλει ο γυναικωτός..

  10. Αμα ηταν κοριτσι θα ηταν βιασμος – αποπλάνηση – η παιδεραστία;; η επειδή ειναι αγορι ειναι αρχοντας;;

  11. ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ

  12. Ελα μωρε που τον …αποπλανησε 16 χρονων ……γαιδαρο!!!!!!!!! Για να ψηφιζουν στα 17 ειναι ολα μια χαρα και περι των σεξουαλικων ειναι αποπλανηση;;;;;;;;; Για να μην τρελαθουμε δηλαδη!!!!!!!! Δεν λετε οτι του…… εφεξε!!!!!! Ακου αποπλανηση στα 16!!!!!!!! Διαφορετικα θα πρεπει να μην ψηφιζουν στα 17, αν υποτιθεται δεν ξερουν τι τους γινεται!!!!!!!! Αλλα τα πραγματα αυτα τα χρονια δεν ειναι ετσι, ανηλικοι αγορια και κοριτσια πρεπει να θεωρουνται μεχρι τα10!!!!!!!!!! Απο τα 10 και πανω σε πουλουν και σε αγοραζουν!!!!!!!!! Να αλλαξουν οι νομοι!!!!!!!!

    1. Pelo για παιδεραστη σε βλεπω.
      Αιντε μαλ@κα προσεχε τι γραφεις

Comments are closed.