“Εμείς θα παρελάσουμε κανονικά!” – Αντιδράσεις ομάδων για την ακύρωση του καρναβαλιού της Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
patra-kavnavali

Παρότι ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης ανακοίνωσε νωρίτερα πως θα υλοποιήσει την κυβερνητική απόφαση περί ματαίωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων λόγω κοροναϊού, καρναβαλικά πληρώματα επιμένουν πως δεν πτοούνται και, παρά την απαγόρευση, θα παρελάσουν.   «Καλούμαστε να υλοποιήσουμε την Κοινή Υπουργική Απόφαση, την πράξη νομοθετικού περιεχομένου ματαίωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη μας. Είναι ένα υποχρεωτικό μέτρο για την προστασία της δημόσιας υγείας και της ζωής των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης μας, το οποίο είναι φυσικά πρώτιστο καθήκον για όλους μας. Επιβάλλεται να ακολουθήσουμε πιστά τις υποδείξεις των επιστημονικών φορέων, που είναι επιφορτισμένοι με τη δημόσια υγεία» τόνισε νωρίτερα ο δήμαρχος.

Από την άλλη, τουλάχιστον τέσσερα πολυπληθή γκρουπ ανακοίνωσαν ότι το καρναβάλι γι’ αυτούς συνεχίζεται κανονικά και ότι «τίποτε δεν τους σταματά».

1603726_patra-joker 1603725_patra

Μάλιστα, εκπρόσωπος γκρουπ με 5.000 άτομα, βρέθηκε στο Δημαρχείο, κάνοντας γνωστή τη πρόθεση του γκρουπ του να βγει με δική του μουσική και ηχεία στους δρόμους της πόλης και να κάνει τη δική του παρέλαση, ό,τι και αν γίνει.    Ερωτηθείς για τα πληρώματα που λένε ότι θα παρελάσουν, ο Δήμαρχος Πατρέων είπε ότι δεν είναι αρμοδιότητα του.    Επίσης επισήμανε πως «εμείς δεν θα κάνουμε εκδηλώσεις, εάν θέλουν τα μαγαζιά είναι ευθύνη των διοργανωτών και αυτών που θα πάνε».   Και πρόσθεσε: «Θα θέλαμε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, για τον κόπο των εργαζομένων στο Δήμο και των πληρωμάτων». Όπως επισήμανε «δεν θα ήθελα το παιδί μου να πάθει κάτι επειδή πήγε σε ένα χορό. Θα κάνουμε καλοκαιρινό Καρναβάλι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δόξα σόι Ο Θεός που δεν θα γίνει καρναβάλι.ειναι ένα ειδωλολατρικό διονυσιακό σατανικό έθιμο.ουδεμια σχέση έχει με αυτό που ονομάζει η εκκλησία μας απόκριες.ειναι ένα έθιμο ακολασιας,οργίων,γύμνιας,ξετσιπωσιας,αμαρτίας,διαστροφής.δεν προάγει σε τίποτα το πνεύμα και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου.ειναι παρακμή και κατάντια.ειναι χαμηλότερου επιπέδου.κατωτερο ενός γύφτου.οποιοι συμμετέχουν η αρέσκονται σε αυτά έχουν νοητική στέρηση η δαιμονικό καβαλημα στον σβέρκο.δυστυχως όλη η Ελλάδα τρέχει σε τέτοια θεάματα.γι’αυτο φτάσαμε ως εδω στην χώρα μας.γιναμε δαιμονισμένοι πολεμικοί καλοπερασακηδες χωρίς ηθική και αξίες!!!!!!

  2. Μπουφε Κικιλια…αν γινοταν θερμομετρικος ελεγχος στους επιβατικους σταθμους οπως οριζει η νομοθεσια δεν θα φταναμε σ’αυτο το σημειο…
    Να ψαχνουν να βρουν με ποιους ηρθαν σε επαφη οι νοσουντες.

  3. Ο πιο απείθαρχος λαός του πλανήτη..Μπράβο μας..

  4. Στέφανε θέλουν να κατέβουν στην παρέλαση για να μην δώσουν πίσω τα λεφτά που βγάζουν από της στολές!!

  5. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί ο νέος που δεν θα τον χτυπήσει θανατηφόρα και θα θεραπευθεί θα μεταδώσει τον υιό στους γονείς του και θα τους σκοτώσει χωρίς ανεύθυνα να το αντιλαμβάνεται .
    Τώρα εάν κάποιος γιος η κόρη θέλει αυτό για άλλους λόγους δεν είναι σωστό να το γενικεύσει για όλους τους άλλους για μια ανεύθυνη μαγκιά ορισμένων χαζοβιόληδων .
    Η ενημέρωση για τέτοιες απειλές στο παρελθόν θα ωφελήσει αυτούς που νομίζουν ότι η ζωή είναι μόνο κούνημα κώλου , ξεβράκωτα ξεκολα σε άρματα πίσω από μάσκες όργια χωρίς έλεος και μετά να σκορπίζουν τον θάνατο σε άλλους .
    Δεν θέλω να με σκοτώσει άθελα του το παιδί μου . Ανήκω όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό της ηλικίας μου στις ομάδες υψηλού κινδύνου .

  6. ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ “ΕΝΣΩΜΑΤΟΘΟΥΝ” ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Comments are closed.