Ελλάδα: Άφωνοι οι Αυστριακοί τουρίστες όταν πήγαν στην στάση του λεωφορείου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Phgan 1 wzo

Μετά θέλουμε και τουρισμό και μάλιστα υψηλής ποιότητας!

Με την ανάρτηση αυτής της φωτογραφίας, Έλληνες ομογενείς της Γερμανίας θέλησαν να αναδείξουν τα προβλήματα στον Ελληνικό τουρισμό.

Δείτε την και θα καταλάβετε:

68809182_2094671880839559_8846487840586989568_n

“Οι έρημοι τουρίστες περιμένουν το λεωφορείο να περάσει σχεδόν μέσα στο δρόμο, χωρίς μια στάση της προκοπής ή ένα σκέπαστρο. Συνθήκες σχεδόν τριτοκοσμικές στην Ελλάδα του 2019.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Αν και δε νομίζω να δημοσιευθεί, θα γράψω τη σκέψη μου. Διαβάζοντας τα περισσότερα σχόλια έχω απογοητευτεί πλήρως. Οι ελληνόφωνοι που γράφουν με τον εγωισμό στο απόγειο τις παπαριές περί εμείς έχουμε ήλιο και άμα τους αρέσει, ή εμείς έτσι γουστάρουμε και θα κάνουμε στάσεις για την πάρτη μας και άμα θέλουν, δείχνουν την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας. Αρχικά δεν έχουμε καμία σχέση με τους προγόνους μας που στη φιλοξενία είχαν μέχρι και θεό, τον Ξένιο Ζεύς. Μετά να τους πω ότι είναι θέμα υποδομών το να υπάρχει στάση πρώτα και κύρια για τους ντόπιους που ζούμε κάθε μέρα εδώ και για τους τουρίστες επομένως όταν μας επισκέπτονται και εάν όχι φυσικά από γυαλί λόγω καιρού αλλά τουλάχιστον με στέγαστρο και εκτός δρόμου για λόγους ασφαλείας. Πάντως με τη συμπεριφορά μας στο τέλος θα μας έρχονται μόνο οι φτηνοί τουρίστες των προπληρωμένων πακέτων που δεν αφήνουν τίποτα στην τοπική οικονομία και οι υπόλοιποι θα πηγαίνουν όπου βρίσκουν υποδομές. Όσο για όσους βγάζουν χολή για τους Έλληνες που μετανάστευσαν, δεν τους κάνει περισσότερο Έλληνες το ότι έμειναν όσο συμπεριφέρονται σαν απολίτιστοι και σα να κρατάνε το παν στο χέρι τους, ούτε πιο μάγκες επειδή για τα αυτονόητα που υπάρχουν σε άλλα κράτη εκείνοι πρέπει να το παίξουν Μαγκάιβερ για να βρουν την άκρη. Μαγκιά θα ήταν η χώρα να είναι όντως ευρωπαϊκή και πολιτισμένη και όχι να ανάγουμε σε μέγα κατόρθωμα το ότι και φέτος τα βιβλία πήγαν στα σχολεία στην ώρα τους ή ότι μπήκαν και πάλι οι συντάξεις ή ότι ίσως ακούσουμε και κάποια στιγμή ότι τα νοσοκομεία λειτουργούν και σήμερα και δεν έβαλαν λουκέτο (υπερβολικό αλλά μήπως το ακούσουμε και αυτό). Ας τραβήξουν αύριο να πληρώσουν τα μαμησιάτικα που τους φορτώνουν οι πολιτικές επιλογές τους και ας αφήσουν όσους επέλεξαν το δρόμο της ξενιτιάς για ένα καλύτερο μέλλον. Στην τελική αυτοί δεν επιβαρύνουν τη φήμη της χώρας αντιθέτως με την εργατικότητά τους την αναβαθμίζουν, όσο οι ελληνόφωνοι εδώ κάνουν ότι μπορούν για να μαγαρίζουν τα χώματα της Ελλάδας. Και δεν είμαι μετανάστης ακόμη αν και με το ποσοστό των ηλιθίων να αυξάνει, με βλέπω και εγώ σε κάποιο αεροπλάνο σύντομα. Μερικοί θα πείτε στα τέτοια σας, ομοίως να απαντήσω.

    1. Φιλε αν και δεν σε ξερω, αν και ειμαι ανθρωπος πολυ δυσκολος με φιλους, μεσα σε πεντε γραμμες που εγραψες εχω να πω πως εισαι αξιος να λεγεσαι ελληνας και κριμα που δεν σε γνωριζω προσωπικα. και λεω κριμα γιατι δυστηχως ειμαστε λιγοι σε αυτην την κοινωνια με τετοιες αποψεις τους οποιους δεν τους βρισκεις πουθενα. ενω απο την αλλη τη φαρα βρωαμει ο τοπος και εχουν εννωσει την βλακεια που τους δερνει και αισθανεσαι οτι εισαι μονος σε αυτη την κοινωνια. να σαι καλα αδερφε και σου ευχομαι και σε προτρεπω να γινεις μεταναστης μηπως και σωθεις γιατι ειναι πλεον βεβαιο οτι η ελλαδα που θελουμε δεν θα ερθει ποτε.

  2. ΑΦΩΝΟΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ????? ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΕΗ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΚΟΤΩΜΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ 2035!!!!! ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑ;Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ????? ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!

  3. Ο αντικαπνιστικος νόμος μας μάρανε για να γίνουμε Ευρωπαίοι…

  4. Θα φτιάξουμε στάσεις για εμάς και αυτοί που έρχονται ας λιαζοντε έτσι και αλλιώς για τον ήλιο έρχονται άμα τους αρέσει .

  5. τα σκουπιδια ΔΕΝ μπορουμε να διαχειριστουμε ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ?

  6. “Μαρία” πάρε καμια πιπ@ , και βλεπουμε

  7. Έτσι μας αρέσει. ¨ηλιο και βουκολικές διακοπές στη φύση δεν θέλανε??? Να μην μιλάνε τώρα τα παντσερ

  8. Δεν φτανει που την μια ωρα που περιμεναν το λεωφορειο απολαυσαν ηλιο που στην χωρα τους δεν βγαινει ουτε σε εναν μηνα, παραπονιουνται κιολας.

  9. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ!!! ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ!!!!!

  10. Εδω κανετε μεγκαλο λαθος,υπηρχε σκεπαστρο επι Σαμαρα αλλα επι Τσιπρα τοκλεψαν οι γυφτοι να το πουλησουν παλιοσιδερα γιατι ο δημος λογω κρισης δεν ειχε χρηματα για βαψιμο και σκουριασε.

  11. Μόνο που εκεί βρέχει ΚΑΙ το καλοκαίρι καθε 2-3 ημέρες… Για να είχαν βάλει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα…Θα είχαν ψηθεί μέσα στο γυαλί…Έξυπνάκιδες, νερό χωρίς ηλεκτρικό έχετε ζεστάνει ποτέ; Ε, αν δεν έχετε πάρτε ένα κουβά ή ένα τενεκέ βάλτε τον στον ήλιο και σκεπάστε τον με ένα κομμάτι γυαλί να δείτε πόσο γρήγορα ζεματάει…Ρε βούρλα ότι ξένο το εξυμνείτε χωρίς δεύτερη σκέψη. Το προτέρημα αυτών έναντι ημών είναι ότι αυτοί ούτε αυτομαστιγώνονται, ούτε αλληλομαχαιρώνονται και κυρίως δεν βγάζουν ποτέ τα κακώς κείμενα της χώρα τους φόρα παρτίδα…

  12. 3G παντως εχουμε στις στασεις μας, οπως βλεπουμε απο τα γκαβά που αντι να θαυμαζουν το τοπιο κοιτουν το κινητο τους. και στο κατω κατω αει στο διαολο… με σκεπαστρο η χωρις εχουμε κοσμο στη σταση, Αυτοι εχουν μονο σταση…

  13. Ας μας δώσουν τα κλεμμένα και αυτά που μας χρωστάνε οι Γερμανοί και το χρυσό της Ελλάδας και θα δούμε αν θα κάνουμε στάσεις εμείς γουστάρουμε να περιμένουμε στους δρόμους.

    1. Έτσι ρε μεγάλε. Έχουν αποθρασυνθεί και μας κάνουν και μαθήματα τιμιότητας, ηθικής και πολιτισμού, αυτοί που έκαιγαν χωριά και μετά έκαναν πλιάτσικο πάνω απο τα πτώματα. Αντί να ντρέπονται…Και καλά οι Γερμανοί που δεν γνωρίζουν γιατί δεν τους τα μαθαίνουν, αλλά και εκείνοι που θέλουν να λέγονται Έλληνες;

  14. GREKO ROYSFETOMASKARA PRWTOS STO FRABALA TELEYTAIOS FERESTHAI POLITISMENA OMALA…!!!

    1. Ψευτογκρέκο λαζογερμαναρά εσύ μάθει γράφει ελληνικά . Και με πολιτισμό εσύ δεν έχεις καμμία δουλειά, τράβα τώρα στη φαμπρικά, να βιδώσεις καμμία βιδά, και άσε τον πολιτισμό για αυτούς που μπορούν να τον καταλάβουν. Άιντε και μη μας τα ζαλίζεις.

      1. « Συνθήκες σχεδόν τριτοκοσμικές» Το σχεδον που κολλαει? Η ελλαδα ειναι 3κοσμικη χωρα και οταν οι εξυπνοι, πολιτισμενοι ελληναραδες το καταλαβετε τοτε μαλλον οι ελλαδα θα προχωρησει . Οι ελληνες του εξωτερικου με τις βιδες σας φερνουν τον τουρισμο. Κατα τα αλλα οι αλλοδαποι τουριστες ποσταρουν πολλα αρνητικα σχολια.

        1. Με τα αλλοδαπα της αλλοδαπής δεν ασχολείται κανένας γιατί πλέον αυτά που γεννήθηκαν κ μεγάλωσαν εκεί δε νιώθουν Έλληνες.Αλλα κ οι ξένοι γραμμένους τους έχουν.

        2. Βολέψου με τους μπεκρήδες γερμανούς και τίποτα αραπάδες που είναι τίγκα η Γερμανία κι όταν βγουν με το καλό τα πετρέλαια και τα φυσικά αέρια στην Ελλάδα (ήδη έχουν ξεκινήσει στην Κύπρο και στην Ελλάδα ξεκινάμε από Κρήτη) και θα έχουμε γίνει νέο Ντουμπάι, θα λες άλλα από όσα λες αλλά τότε οι Έλληνες θα σε φτύνουν στη μούρη, γιατί απλά δεν είσαι Ελληνίδα αλλά μπασταρδεμένο σλαβοαρβανιτάκι σκοπιανό. Και μάθε γράμματα κι ορθογραφία, ζώο όρθιο. Γερμανία ζούμε κι εμείς αλλά είμαστε Έλληνες πάνω από όλα κι αυτό μας το θυμίζουν κι οι Γερμανοί με κάθε ευκαιρία. Εσύ παίξε το γερμανίδα βλαχάρα με κόμπλεξ κι έναν πάτο που θέλει μπόλικα ελληνικά εργαλεία μέσα του για να στρώσει. Για να μιλήσω και στο ύφος και τη γλώσσα που νιώθεις…

        3. Ρε Μαρία εννοείς ότι τα πρόβατα αυτά, αν είχαμε την ίδια στάση, με γυαλί, θα έμπαιναν μέσα με 40 βαθμούς? Άλλωστε αν είμαστε όπως αυτοί, αλλά δεν θα ερχόντουσαν. Το διαφορετικό τους αρέσει, όχι το copy paste.
          Επίσης αν ήσουν Ελληνις θα το καταλάβαινες. Έχεις άλλο DNA, δεν φταίμε εμείς γι’αυτό. Άντε γεια ..επισης αν δεν σου αρέσει εδώ, δεν σε κρατάνε με αλυσίδες. Άντε γεια … Έτσι λένε εμείς.. άντε γεια

  15. Οι Έλληνες της Γερμανίας σε κάτι τέτοιες παπαριές κουτσομπολίστικες παρατηρήσεις του κώλου, και επίπεδου πρωινάδικου είναι πρώτοι, μέχρι εκεί φτάνουν. Μόνο για μνημόνια μη τους μιλήσεις και τους θίξεις την Γερμανία, εκεί υπεραμύνονται πιο πολύ απο τους Γερμανούς. Α, και μια που το έφερε η κουβέντα ας μας απαντήσει κάποιος απο αυτούς για ποιόν λόγο οι επαρχιακοί δρόμοι και οι αυτοκινητόδρομοι στην Γερμανία δεν φωτίζονται και είναι μαύρο σκοτάδι; Και να τους πούμε επίσης ότι εμείς με όλες τις ατέλειες μας τουρισμό έχουμε και θα έχουμε πάντα γιατί αρέσουμε σε όλους. Τώρα αν δεν αρέσουμε σε κάποιους εξωμότες συμπατριώτες μας, ευγενικά ευγενικά στα π…..α μας.

    1. Χαχαχαχαχαχαχαχχα γιαυτο τρωτε τα δανεικα γερμανικα π@πα@ια. Οι ελλαδικοι θελετε επενδυνσεις απο το εξωτερικο κια εαν γινεται απο τους ελληνες του εξωτερικου. Ειστε για κλαματα στην ελλαδα. Ουτε ενα ασφαλες ελικοδρομιο δεν εχετε αλλα φωτισμενους επαρχιακους δρομους χαχαχαχχα ειστε για κλαματα κ βγενεται και κραζετε με σαπουνοφουσκες….εεεε ρε γλεντια το ελλαδοπορδισταν……

      1. Κυρία μου,
        σε αντίθεση με σας, δε λιποτακτήσαμε στο εξωτερικό σαν γκασταρμπάιτερ, αλλά προτιμήσαμε να παλέψουμε εδώ, στην πατρίδα μας, σαν τους λίγους εκείνους 300, αν θυμάστε βέβαια από την Ιστορία. Εσείς εκεί που είσθε, εκ του ασφαλούς και μέσω πληκτρολογίου, μας κάνετε την (ψευτο)καμπόση, με φιλοσοφίες του πρωκτού. Θα σας δώσω μια φιλική συμβουλή : επειδή διακρίνω ότι δε μπορείτε να βάλετε μια λογική πρόταση στη σειρά, πιθανόν λόγω αμορφωσιάς, ενώ λόγω παντελούς ελλείψεως σοβαρών επιχειρημάτων, μας βρίζετε, να σας γνωρίσω ότι το Ελληνικό κράτος έχει ιδρύσει και χρηματοδοτεί στο εξωτερικό σχολεία δεύτερης ευκαιρίας. Παρέχουν δωρεάν εκπαίδευση και καλό θα ήταν να αποταθείτε εκεί για να φοιτήσετε, ώστε να μάθετε και τρόπους (μάλλον το οικογενειακό σας περιβάλλον δε σας τους παρείχε) και γνώσεις Ιστορίας και πολιτισμού. Η επιλογή είναι δική σας. Μπορείτε να μείνετε εκεί που μένετε και να σερβίρετε τους γερμανούς μέθυσους με μπύρα και κατόφεν. Δε θα μας λείψετε καθόλου…..και εσείς και αυτοί.

      2. Ρε Μαρία εννοείς ότι τα πρόβατα αυτά, αν είχαμε την ίδια στάση, με γυαλί, θα έμπαιναν μέσα με 40 βαθμούς? Άλλωστε αν είμαστε όπως αυτοί, αλλά δεν θα ερχόντουσαν. Το διαφορετικό τους αρέσει, όχι το copy paste.
        Επίσης αν ήσουν Ελληνις θα το καταλάβαινες. Έχεις άλλο DNA, δεν φταίμε εμείς γι’αυτό. Άντε γεια ..επισης αν δεν σου αρέσει εδώ, δεν σε κρατάνε με αλυσίδες. Άντε γεια … Έτσι λένε εμείς..
        Είδα κάτι αλλά ποστ λος έκανες.. είχα δίκιο αλλοδαπό είσαι και αλλοδαπό θα μείνεις,, δεν φταίμε εμείς. Είσαι σκατοψυχη

      3. Μαρία δε σου φταίει κανείς για όλα αυτά που σου σέρνουν, έχουν όλοι δίκιο, γιατί διάλεξες να επαναλάβεις τις ίδιες ανούσιες παπαριές που λένε όλοι οι παλαιοί μετανάστες εδώ στην Γερμανία. Δεν αξίζει ούτε σοβαρή συζήτηση μαζί σας, είστε όλοι τραγικά εκτός θέματος και κάνετε μόνο ηλίθιες συγκρίσεις λες και η χώρες είναι μαγαζιά και εσείς οι πελάτες που αν δεν σας αρέσει το ένα πάτε στο άλλο. Η πατρίδα δεν λειτουργεί έτσι. Την πατρίδα οφείλεις να την προστατέψεις εσύ σε όσο κακή κατάσταση και άν βρίσκεται κι όχι να σηκωθείς να φύγεις. Κι εγώ έφυγα, αλλά το έχω σκυλομετανιώσει και δεν τολμώ να βγάλω γλώσσα σε αυτούς που έμειναν πίσω και παλεύουν όπως μπορούν, υποκλίνομαι μπροστά τους, και κρατώ μεγάλη απόσταση απο τους “Έλληνες της Γερμανίας “. Άριστος τρόπος του αμύνεσθαι το μη εξομοιούσθαι.Όσο για τη ζωή στην Γερμανία καλύτερα να μην σου πω τις εντυπώσεις μου. Πάντως μετά απο επτά χρόνια εδώ κατάλαβα για ποιό λόγο είστε γεμάτοι μίσος και ζήλια για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Είναι ο τρόπος ζωής του πολιτισμού της χέστρας που καταστρέφει τον πραγματικό άνθρωπο και τον κάνει δούλο που μισεί θανάσιμα τον πραγματικό ελεύθερο άνθρωπο.

  16. Αχ έρημη Ελλάδα πως να πας μπροστά;
    Άρχισαν να μιλάνε και τα γίδια.

  17. να πάρουν ταξί. Δε γουστάρουμε τσίπηδες τουρίστες. Άλλωστε εμείς σ αυτά τα γυάλινα κουτιά βάζουμε τις τυρόπιτες, όχι τους ανθρώπους

    1. Ειστε ενα ματσο χαλια. Οταν το καταλαβετε και ξεβρωμησει η ελλαδα απο την ελληνικοτητα της τσομπαναριας θα φυγει η 3κοσμικοτητα απο την πανεμορφη χωρα ελλαδα. Το προβλημα της ελλαδας ειναι οι ελληνες. Ουτε οι τουρκοι, ουτε οι γερμανοι, ουτε τ ουφο, ουτε οι εξωγηινοι……δυστηχως

      1. Ουστ μωρή παλιολινάτσα που είδες τη φάτσα σου στον καθρέφτη και νόμισες ότι βλέπεις Έλληνες. Ξεκουμπίδια και στα τσακίδια. Δεν θα μας λείψεις. Σιγά την χασούρα.

      2. αν δεν σου αρεσει κυρα μαριγω σηκω και φυγε απο την χωρα σιγα τους ξυπολιτους μην τους βαλουμε και ξαπλωστρες . ας μην ερχονται εδω να πανε αλλου αντε μας τα πρηξατε πια με τον τουρισμο. και νατανε τουρισμος αυτοι ειναι περιπλανωμενοι γυφτοι με ενα σακιδιο στην πλατη

      3. Βολέψου με τους μπεκρήδες γερμανούς και τίποτα αραπάδες που είναι τίγκα η Γερμανία κι όταν βγουν με το καλό τα πετρέλαια και τα φυσικά αέρια στην Ελλάδα (ήδη έχουν ξεκινήσει στην Κύπρο και στην Ελλάδα ξεκινάμε από Κρήτη) και θα έχουμε γίνει νέο Ντουμπάι, θα λες άλλα από όσα λες αλλά τότε οι Έλληνες θα σε φτύνουν στη μούρη, γιατί απλά δεν είσαι Ελληνίδα αλλά μπασταρδεμένο σλαβοαρβανιτάκι σκοπιανό. Και μάθε γράμματα κι ορθογραφία, ζώο όρθιο. Γερμανία ζούμε κι εμείς αλλά είμαστε Έλληνες πάνω από όλα κι αυτό μας το θυμίζουν κι οι Γερμανοί με κάθε ευκαιρία. Εσύ παίξε το γερμανίδα βλαχάρα με κόμπλεξ κι έναν πάτο που θέλει μπόλικα ελληνικά εργαλεία μέσα του για να στρώσει. Για να μιλήσω και στο ύφος και τη γλώσσα που νιώθεις…

Comments are closed.