Ελεύθερος ο πατέρας που έπνιξε και σκότωσε τα τρία του παιδιά – Αποφυλακίστηκε μετά από 19 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Capture

Σκότωσε τρία από τα τέσσερα παιδιά του και 19 χρόνια αργότερα, αποφυλακίστηκε… Δεν το χωράει ανθρώπινος νους πως μπορεί να υπάρχουν «άνθρωποι» που προχωρούν σε τέτοιες πράξεις. Ενας πατέρας, που είχε πνίξει τα 3 του παιδιά αποφυλακίστηκε έπειτα από 19 χρόνια φυλάκισης.


Ήθελε να εκδικηθεί τη γυναίκα τον. Και έτσι απλά, αποφάσισε προκειμένου να την εκδικηθεί να πνίξει τα 3 από τα 4 παιδιά τους. Εζησε μόνο η κόρη τον, για άγνωστους λόγους- η οποία τότε ήταν 11-12ετών.  Στον Αλμυρό ποταμό του Ηρακλείου έριξε τα τρία του παιδιά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Καταδικάστηκε σε τρις ισόβια, βγήκε 19 χρόνια αργότερα… Σήμερα στα 60 τον, αποφυλακίστηκε. Ειδικότερα, σεις 23/11 βγήκε από τις φυλακές Δομοκού, ενώ τον έχει απαγορευτεί να πατήσει το πόδι του στην Κρήτη.
Ολα συνέβησαν τον Σεπτέμβρη τον 1999.0 εγκληματίας, είχε κλεφτεί με την ανήλικη (σ.σ.: 17 ετών) τότε σύζυγό τον για να παντρεντούν. Εκείνη ήταν 17 κι εκείνος 36. Απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια κι ένα κορίτσι Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Η σύζυγος πήρε τα παιδιά και τα ζούσε μόνη της. Επειτα από αλλεπάλληλες προσπάθειες επανασύνδεσης, αποφάσισε να απαγάγει τα παιδιά, τρεις μήνες προτού τα σκοτώσει.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, πήγε με το αμάξι, πήρε και τα τέσσερα παιδιά, για να τα πάει βόλτα. Τα αγόρια ήταν 10,4 και 2 χρονών. Εδεσε την κόρη του στον λεβιέ του αυτοκινήτου και πήρε τα αγόρια. Τα έπνιξε στο ποτάμι Ετσι, απλά… Κατόπιν, γύρισε πήρε το αυτοκίνητο με την κόρη του, την πέταξε από το αμάξι κι εξαφανίστηκε.

Η 30χρονη τότε γυναίκα έψαχνε απεγνωσμένα τα παιδιά της, αλλά αυτό πού Θα επακολουθούσε δεν Θα μπορούσε να το σκεφτεί ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της. Ακόμα και οι δύτες, ήταν σοκαρισμένοι όταν βρήκαν τα παιδάκια.
Αρχικά αρνήθηκε την ενοχή. Με δυσκολία βρέθηκε δικηγόρος να τον υπερασπιστεί. Στη δίκη δεν ανέφερε λέξη.


Δεν απολογήθηκε ποτέ…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: