Ελένη Μενεγάκη: «Τσόκαρο Τατιάνα θα σε σκοτώσω…»! Απίστευτος χαμός με τη Στεφανίδου – «Ξεμαλλιάστηκαν» οι δύο παρουσιάστριες!

Κοινοποίηση:
21469591_10214356564368186_1026443697_n

Ελένη Μενεγάκη και Τατιάνα Στεφανίδου ή Τατιάνα Στεφανίδου και Ελένη Μενεγάκη! Κατά πολλούς οι δύο κορυφαίες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης! Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα; Κάκιστες και δεν είναι τυχαίο ότι καμία δεν έχει πάει καλεσμένη στην εκπομπή της άλλης!

Μια ζωή οι δύο παρουσιάστριες είχαν κόντρα και ο τελευταίος τους τσακωμός ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Όλα ξεκίνησαν σε μια περσινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όταν η παρουσιάστρια είχε φιλοξενήσει ένα θέμα που είχει γίνει ντόρος με την Ελένη Μενεγάκη και τις μπαλωθιές που χτύπησαν με τον Ματέο Παντζόπουλο όταν βρέθηκαν στο Ρέθυμνο!

Η Τατιάνα Στεφανίδου τόνισε πως αυτό ήταν απαράδεκτο καθώς έχουμε θρυνήσει θύματα από τέτοια περιστατικά! Όταν όμως η Ελένη Μενεγάκη, την πήρα τηλέφωνο και την ενημέρωσαν πως την κράζει η Στεφανίδου, τρελάθηκε! Έβριζε, ούρλιαζε ενώ προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία όμως ήταν εξαφανισμένη!

“Τσόκαρο Τατιάνα θα σε σκοτώσω, δεν θα το αφήσω έτσι”, φώναζε με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να την ηρεμήσουν!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: