Ελένη Μενεγάκη: Η απόφαση για το τέλος και η επιστολή στον Alpha

Κοινοποίηση:
menegaki_0

Οριστικό είναι το τέλος της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπως όλα δείχνουν.

Το συμβόλαιό της λήγει τον Ιούνιο και η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν πρόκειται να το ανανεώσει.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Ρομίνας Ξυδά για το «Πρώτο Θέμα» η Ελένη Μενεγάκη είχε προαποφασίσει ότι δε θα συνεχίσει στον ALPHA την επόμενη χρονιά και μάλιστα το είχε ανακοινώσει στους ανθρώπους του σταθμού στην αρχή της φετινής σεζόν.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη το πρωί της Δευτέρας έδωσε ακόμη μία παράμετρο στο σχετικό ρεπορτάζ. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους ιθύνοντες του καναλιού για την απόφασή της με επιστολή και όχι προφορικά.

«Εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η ενημέρωση έγινε από την Ελένη Μενεγάκη με επιστολή, δεν έγινε προφορικά… Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν θα εγκαταλείψει οριστικά την τηλεόραση. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει το ταξίδι της και τι θα κάνει, ούτε ξέρω τι προτάσεις και αν της έχουν γίνει προτάσεις… Ξέρω όμως ότι ο ALPHA γνωρίζει τις προθέσεις της, ότι μετά το τέλος του συμβόλαιό της το καλοκαίρι, τέλος…» ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα της εκπομπής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σκασίλα μας για δαυτην, αν και μου μυρίζει λίγο τρυκ όλη αυτή η ιστορία. Ας ελπίσουμε ότι όντως θα φύγει και να παιρνουν σειρά και λοιπές άχρηστες παρουσίες στην TV.

Comments are closed.